Hier kan je culinair genieten tijdens je vakantie in De Haan - Wenduine

Vakantie staat synoniem voor genieten. Eens niet moeten koken. Dan ben je in Wenduine, vlakbij De Haan, wel aan het juiste adres. Tal van restaurantjes dingen naar jouw smaakpapillen. En we moeten zeggen, de concurrentie is stevig. Wat een culinair aanbod heeft De Haan! Wil je ook wel eens smakelijk genieten van een verfijnd restaurant? Dan geven we deze tips met je mee.

zeeparken-blog-culinair-2

Markt XI

We beginnen meteen met een klepper. Markt 11 in De Haan is een restaurant van topniveau. De 16 op 20 van GaultMillau misstaat echt niet. Minimalisme, strakheid, eenvoudig maar toch swingend en dynamisch. Je moet het maar doen! Een absolute aanrader voor wie wat te vieren heeft of gewoon mateloos wil genieten van een deugddoende vakantie.

 

Bezoek de website

Mi Gusto Trattoria

Zalig Italiaans smullen. Wat hebben die Italianen toch een heerlijke keuken. En wat fijn dat Mi Gusto Trattoria die smaken tot in Bredene brengt. Fantastische borden, gevuld met heel wat lekkers. Je gaat nooit met honger van tafel. Dat verzekeren wij jou! Je kan trouwens de gerechten ook gaan afhalen. Misschien wel interessant voor de hondeneigenaars (want huisdieren zijn er niet toegelaten).

 

Bezoek de website

Le kok sur mer

Prachtige producten, bereid met een fijn oog. Heerlijk om hier te genieten van een uitgebreid diner of een lichte lunch. Ook met de kinderen kan je naar Le kok sur mer. Het ligt iets verder van de zee, maar is zeker de moeite waard om naartoe te rijden. En dan kan je opscheppen tegen vrienden en familie dat je ooit eens in Vlissegem was. Een topper in wording. Ongedwongen en heel vriendelijk. Past dus perfect bij de vakantiestemming.

 

Bezoek de website