Kindvriendelijke restaurants aan zee

Tijd doorbrengen met de kinderen en eens niet moeten koken. Dat vat voor velen de essentie van een vakantie samen. Uit eten met kinderen, vooral jonge kinderen, kan wel eens stressvol zijn. Vooral wanneer er niet voldoende afleiding is. Daarom geven we enkele kindvriendelijke restaurants aan zee mee. Zo kan je onbezorgd genieten van én de kinderen én het lekkere eten.

zeeparken-blog-eten-kinderen

Moeder Lambik in Adinkerke

Een waar begrip voor zowel de inwoners als de vele toeristen. Dit gezinsvriendelijke restaurant legt de heerlijkste stukken vlees op de grill. Een fantastisch eenvoudig concept maar met enkele verrassende gerechten. Voor de kinderen is er onder andere een smaakvolle gegrilde kinderham.

 

 Bezoek de website

’t Boerenhof in Knokke-Heist

Het water komt ons in de mond als we horen dat ’t Boerenhof nog eens op de planning komt. Een absolute aanrader in Knokke-Heist. Ook de kinderen zullen er lekker eten. Ze serveren gebakken slibtong voor de jongsten. In de Kids Corner amuseren ze zich dat het een lieve lust is. Een grote afgesloten speeltuin biedt entertainment op een veilige manier.

 

 Bezoek de website

zeeparken-blog-kinderen-eten

Oberbayern in Blankenberge

Nog zo’n klassieker aan de kust. De kans bestaat dat je er als kind zelf graag kwam want de zaak bestaat al sinds 1963. Vooral de mosselen zijn er niet te versmaden. Kinderen kunnen zich het hart uit het lijf spelen in de binnenspeelruimte. Wedden dat je ze niet hoort? Als ouder kan je genieten van dit moment rust in een uniek kader.

 

 Bezoek de website

Koninginnehof in Oostende

Middenin een park van maar liefst 56 ha ligt deze prachtige zaak. Restaurant, tearoom maar ook feestzaal bieden voor elk wat wils.  Vlaamse klassiekers, correct bereid, goed afgekruid en stevige porties. Alles waar je van kan dromen wanneer je hongerig bent. De kinderen amuseren zich met veel plezier in de buitenspeeltuin.

 

 Bezoek de website