Een vakantiehuis huren aan de Belgische kust tijdens de vakantie

De vakantieperiode is een moment van rust voor het volledige gezin. Alhoewel we dan graag verre oorden opzoeken, kan het ook een stuk goedkoper. Bovendien hoeven we er niet al te ver naar te zoeken: de Belgische kust wacht je op. Ook hier kan je tijdens de zomerperiode genieten van een bijna tropische zon, terwijl er tijdens de andere vakantieperioden ook heel wat bezienswaardigheden te vinden zijn. Een vakantiehuis huren aan de Belgische kust tijdens de vakantie doe je bij Zeeparken probleemloos tot zes personen, waardoor je extra voordelig kan genieten van alles wat deze rijke kustregio te bieden heeft.

Ontdek de Belgische kust tijdens de krokus- of paasvakantie

Nog voor het zomerverlof is een vakantiehuis huren aan de Belgische kust tijdens de vakantie een goed idee. Toegegeven: de temperaturen zijn tijdens de krokusvakantie nog behoorlijk laag en een winterse jas is wel aangewezen. Toch zal je er genieten van de natuurlijke rust terwijl de verfrissende zeebries alle zorgen met zich meeneemt. Het is vooral een ideaal moment om de indoor speeltuinen en de natuurcentra te ontdekken. Bovendien kan je er ook gewoon gaan zwemmen in de verschillende zwemparadijzen die je onder andere terugvindt in Knokke-Heist, Adinkerke, Oostduinkerke en Vlissegem. Weer of geen weer, aan de Belgische kust valt altijd wel iets te beleven.

zeeparken-blog-vakantiehuis.jpg

Een vakantiehuis aan de Belgische kust tijdens de herfstvakantie

De herfstvakantie is een ideaal moment om samen met de kinderen een bezoekje te brengen aan de Belgische kust. Terwijl de bladeren van de bomen dwarrelen, krijg je een ideaal podium voor heel wat interactieve bezoekjes. Met een warme jas hoef je de zeebries zelfs niet eens te voelen. Gedurende de herfstvakantie vind je er heel wat activiteiten voor kinderen. Zo biedt Provinciaal Domein de Nachtegaal (De Panne) vaak een duinenwandeling voor kinderen aan. Ook zijn heel wat parken en musea gewoon open, denk maar aan het Nationaal Visserijmuseum in Koksijde of kinderboerderij De Lenspolder in Nieuwpoort. Jullie vakantiehuis is uiteraard de uitvalsbasis om de regio tijdens dit kalmer seizoen te ontdekken.

zeeparken-blog-vakantiehuis-duinen.jpg

De Belgische kust tijdens de kerstvakantie

Tijdens de kerstperiode wordt het aan de Belgische kust opnieuw een stuk drukker. Bijna iedere kuststad opent wel een eigen kerstmarkt en op oudejaar kan je er genieten van het knallend vuurwerk. In Oostende kunnen de kinderen hun plezier vinden op de ijspiste terwijl de ouders dan weer gezellig bijpraten met een warme chocomelk of een heerlijke glühwein. Zijn de kinderen niet van de partij? Dan barst in Knokke een exclusief feestje los waar je kan dansen tot in de vroege uurtjes.