Al plannen voor de zomer? 

Lees onze gratis brochure!

Huur een vakantieverblijf aan de kust

Streep_wit.svg

Kies je vakantiewoning in 3 simpele stappen:

1

Kies je favoriete badstad

Momenteel verhuren we vakantiehuizen in Bredene, De Haan en Wenduine.
Appartementen in onze vakantieparken vind je nu in Bredene en De Haan.

ICOON_ZEEPARKEN_IN.svg

Bredene

ICOON_ZEEPARKEN_IN.svg

De Haan - Wenduine

2

Hoe groot is jullie gezelschap?

We hebben appartementen en studio’s waar je gezellig met z’n twee de vakantie kan doorbrengen maar we hebben ook huizen in ons aanbod tot 6 personen. Ben je met meer? Dan maken we met plezier een voorstel op maat.

3

Bepaal zelf hoeveel comfort je wil!

Al onze woningen voldoen aan de normen van Toerisme Vlaanderen. Sommige huisjes hebben net dat ietsje meer mogelijkheden en opties. Maak zelf je keuze, hieronder vind je alle mogelijkheden:

Classic

Cosy

Premium

Koffiezet

Broodrooster

Flatscreen

Waterkoker

Senseo

Vaatwas

Parasol

Gratis internet

Hotel haardroger

Ligstoelen (2)

Nieuwe badkamer (≤ 5j)

Nieuwe keuken (≤ 5j)

Classic

Cosy

Premium

Koffiezet

Broodrooster

Flatscreen

Waterkoker

Senseo

Vaatwas

Parasol

Gratis internet

Hotel haardroger

Ligstoelen (2)

Nieuwe badkamer (≤ 5j)

Nieuwe keuken (≤ 5j)

Keuzes gemaakt?

Alles wordt snel duidelijk: hier vind je het overzicht van onze vakantiehuizen aan de Belgische kust:

Bekijk hier onze verhuurbrochure

Brochure downloaden


Vakantiehuis huren aan de Belgische kust

De Belgische kust is een van de toeristische trekpleisters die ons land te bieden heeft. Met zijn 67 km lange kuststrook en bijhorende duinengordel erachter biedt deze topregio een divers en uitgestrekt menu aan mogelijkheden. Wie aan de Belgische kust denkt, denkt in de eerste plaats vanzelfsprekend aan zon, zee en strand. Hetgeen er uiteraard overvloedig aanwezig is. De zon durft helaas al eens achterwege te blijven maar hiervoor zijn er aan onze kust uitstekende alternatieven voorzien.

Vakantie-aan-zee-Zeeparken

Een bezoek aan culturele steden zoals Brugge, Damme of Nieuwpoort zal geen enkele meerwaardezoeker onberoerd laten. Een bezoek aan Fort Napoleon in Oostende is ook wel eens de moeite waard en dankzij de welgekende kusttram verplaats je je in een mum van tijd van de ene naar de andere badplaats. Wil je de fauna en flora van de Noordzee ontdekken? Dit kan in een van de talrijke natuurdomeinen verspreid over de regio. Elke wandelaar of fietser kan er tevens zijn hart ophalen en genieten van de wonderlijke natuur. Voor de allerjongsten? Het aantal speelpleinen aan de Belgische kust is nauwelijks bij te houden, daarnaast bevindt er zich in zowel Oostende, Middelkerke, Nieuwpoort als Adinkerke een kinderboerderij. De kers op de taart voor kinderen blijft uiteraard Plopsaland in De Panne.

Inspanning en ontspanning, avontuur en cultuur zijn alom vertegenwoordigd aan de Belgisch kust. Nadat je 's avonds bent uitgewaaid na een wandeling aan de kustdijk kan je uiteraard nog de plaatselijke culinaire tradities ontdekken in een van de talrijke etablissementen die elke badplaats rijk is.

Wil je er eventjes tussenuit? Heb je nood aan een beetje vakantie? Of ben je op zoek naar een leuke locatie voor een ludiek feestje? Daarvoor en voor veel meer is een vakantiehuis huren aan de Belgische kust uiterst geschikt. In een vakantiehuis ben je vrij om te gaan en te staan waar jij dat wil en vanaf de Belgische kust zijn de mogelijkheden legio. In geen tijd bezoek je een van de dertien badplaatsen die onze Vlaamse kust rijk is. Luieren op het strand, een uitgebreide avondwandeling langs de duinen of genieten van de plaatselijke keuken met een van de talrijke streekbiertjes behoort allemaal tot de mogelijkheden!

 

 

Een vakantiehuis huren aan de Belgische kust zullen de kinderen ook enorm waarderen. Dankzij de vrijheid die zo'n eigen vakantiehuis biedt kunnen deze kinderen er op los ravotten. Een zandkasteel bouwen en zwemmen in de zee, wie heeft hier als kind niet van gedroomd en ernaar uitgekeken toen het eindelijk zo ver was. Een vakantiehuis huren aan de Belgische kust is ook een leuk idee om er met enkele vrienden even tussenuit te trekken. Overdag zijn er talrijke recreatiemogelijkheden te bedenken of gewoon genieten van zon, zee en strand. 's Avonds kan je het plaatselijke nachtleven ontdekken en zal je merken dat er telkens wel ergens een feestje plaatsvindt.

 

 

De Belgische kust zit boordevol verrassingen, deze kan jij nu ontdekken met het huren van een huis. Dit kan voor een korte periode van enkele dagen, zo verlies je nauwelijks geld en tijd aan verre verplaatsingen, of voor een langere periode. Met het hele gezin of met vrienden, of alleen op avontuur? Wij bieden voor elk wat wils.