Vakantieverblijf huren aan de Belgische Kust

Met het gezin, jouw familie of een groep vrienden op vakantie aan de Belgische Kust. Het is het ideale moment om herinneringen te creëren. Lange dagen buiten spenderen, spelen in de duinen of fietsen langsheen de dijken. Schitterende en onvergetelijke momenten waar je nog vaak op terug kan kijken. Wie een vakantieverblijf wil huren aan de Belgische Kust zit goed bij Zeeparken.

<p>Vakantieparken in<br />Bredene en De Haan</p>

Vakantieparken in
Bredene en De Haan

<p>Sfeervolle woning</p><p>met eigen tuin</p>

Sfeervolle woning

met eigen tuin

<p>Eigen keuze </p><p>van comfort</p>

Eigen keuze 

van comfort

<p>Al vanaf €14/p.p.</p><p>per nacht</p>

Al vanaf €14/p.p.

per nacht

Brochure downloaden


Zeeparken-einde-zomervakantie

Zeer rustig, goede verzorgde en propere vakantiehuisjes. Vriendelijke sfeer met personeel. Eigenaars steeds hulpvaardig. Diervriendelijk, 150 meter van de duinen en strand, ideaal met kinderen. En vooral gezonde zeelucht! 

Roger Smeets

Heel mooi en rustig park. Heel vriendelijk personeel, we komen hier 2x per jaar. 

Marianne Diericx

Mooi huisje, afwasmachine en afgebakende tuin was voor ons een echte meerwaarde! Ook vlak aan de zee, leuke vakantie gehad!

Lieve Van Dorslaer

Toffe rustige locatie, tophuisje, lekker cosy met de kachel, vriendelijke host, goed gelegen tussen Blankenberge en De Haan, heel hygiënisch, top voor met de hond (goed omheind terrein), zalig bedje (met de luxe van tv op de kamer). 

Diane

Het huis is zeer goed uitgerust. Zelfs fietsen en tennisraketten ter beschikking. Vriendelijk onthaal. Het domein is zalig rustig. Op wandelafstand van een mooi stuk strand. De Haan is op enkele minuten met de auto. Wij komen terug! 

Hilde