Huur een vakantieverblijf aan de kust

Streep_wit.svg

Appartement huren in Bredene

Op slechts 1,2 kilometer van de kustlijn vind je Zeeparken Bredene. Hét vakantiepark voor een rustgevende of sportieve vakantie. De appartementen of studio’s bieden je alle comfort om met z’n twee gezellig te genieten van al het leuks wat ons vakantiepark en Bredene te bieden heeft. Van 15 juni tot half september is het verwarmd openluchtzwembad geopend. Na een zwempartij of een stevige wandeling kan je ook nagenieten in het restaurant. 

Appartement

Tot 2 personen

 • Met tuintje voor appartementen op gelijkvloer
 • Terras voor appartementen op verdieping
 • Privéparkeerplaats in de directe omgeving
 • Aangename zithoek met televisie
 • Huisdieren toegelaten (max. 2)

Bekijk hier de tarieffiches

Tarieffiche downloaden


Hoeveel comfort wil je?

Streep_blauw.svg

Classic

Cosy

Premium

Koffiezet

Broodrooster

Flatscreen

Waterkoker

Senseo

Vaatwas

Parasol

Gratis internet

Hotel haardroger

Ligstoelen (2)

Nieuwe badkamer (≤ 5j)

Nieuwe keuken (≤ 5j)

Bekijk hier de tarieffiches

Tarieffiche downloaden


Waarom Bredene zo leuk is

 • enige kustgemeente zonder zeedijk
 • ongerepte en ononderbroken duinenrij
 • uniek naakststrand
 • beschermd duinenreservaat

 • wandelen en fietsen in recreatiedomein Grasduinen
 • streekgebonden, unieke fauna
 • voor naturisten en natuurliefhebbers
 • culinaire toplocaties

Ongerept en natuurlijk

 

Een verrassend uniek plekje aan de Vlaamse kust bevindt zich in Bredene, gelegen tussen de grotere badsteden De Haan en Oostende. Uniek omdat de gemeente geen zeedijk heeft en zo zijn ongerepte en ononderbroken duinenrij behoudt.

 

Eveneens uniek door zijn welgekende naaktstrand, een strook van 400 meter waar de nudist zich thuis voelt. Je hoeft deze passie niet te delen om hier toch een ongeëvenaarde en onvergetelijke vakantie te beleven. Vanaf je appartement zijn alle toeristische bezienswaardigheden bereikbaar op fiets- en wandelafstand.

Appartement te huur in Bredene
Ga jij naar Bredene deze vakantie?

Voor de meerwaardezoekers

 

Naast de vele sport- en spelmogelijkheden, de ene uitdagender dan de andere zoals petanque, (mini)golfen, strandvissen, surfen of kiteboarden zal ook de natuurliefhebber hier zijn hart kunnen ophalen. Naast de vele natuurreservaten voor jong en oud, waar zeldzame fauna en flora valt te spotten, kan je ook terecht in het recreatiedomein "Grasduinen".

 

Voor culturele verrijking kan je terecht in het nabijgelegen Brugge, Sluis en Damme. Je hoort het al, een week of weekendje Bredene wordt ongetwijfeld een heuglijke vakantie.

Een poosje uitwaaien aan zee, genieten van zon, zee en strand? Daarvoor ben je met een appartement huren in Bredene aan het juiste adres. Met zijn vele mogelijkheden voor zowel jong als oud wordt dit een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin.

 

Een appartement huren in Bredene levert een andere ervaring op dan deze in gekendere badsteden waarbij de dijk werd volgeplaatst met appartementen ten koste van het uitzicht. De dienst toerisme heeft nog vele fijne tips en adresjes mee waar je kan smullen van een lekkere maaltijd of plaatselijke specialiteiten vers vanuit de Noordzee. Daarnaast zijn er nog enkele beachclubs waar je kan genieten van een heerlijk strandleven. Ook buiten de zomermaanden kan je zeker in Bredene terecht om de natuur te bewonderen of uit te waaien met een lange (strand)wandeling en afsluiten met een heerlijk glaasje glühwein.