Huur een vakantieverblijf aan de kust

Streep_wit.svg

Appartement huren in De Haan

Even met z’n twee er gezellig tussen uit? Waar kan je beter je vakantie doorbrengen dan aan de Belgische Kust? In ons vakantiedomein in De Haan vind je onze comfortabele appartementen. Je vindt er alles om met volle teugen te genieten van wat deze pittoreske badstad te bieden heeft. Zowel sportieve zielen als natuurliefhebbers komen er aan hun trekken: wandel- en fietstochten, van half juni tot half september een verwarmd openluchtzwembad en dat in een omgeving tussen zee, strand, duinen en bosgebied. Voor elk wat wils!

Appartement

Tot 2 personen

 • Met tuintje voor appartementen op gelijkvloer
 • Terras voor appartementen op verdieping
 • Privéparkeerplaats in de directe omgeving
 • Aangename zithoek met televisie
 • Huisdieren toegelaten (max. 2)

Bekijk hier de tarieffiches

Tarieffiche downloaden


Hoeveel comfort wil je?

Streep_blauw.svg

Classic

Cosy

Premium

Koffiezet

Broodrooster

Flatscreen

Waterkoker

Senseo

Vaatwas

Parasol

Gratis internet

Hotel haardroger

Ligstoelen (2)

Nieuwe badkamer (≤ 5j)

Nieuwe keuken (≤ 5j)

Bekijk hier de tarieffiches

Tarieffiche downloaden


Waarom De Haan zo leuk is

 • atypische skyline zonder hoogbouw
 • 12 km strand- en wandelplezier
 • opvallende bouwstijl in de binnenstad
 • typische Duinbossen in het polderlandschap

 • lokale delicatessen voor fijnproevers
 • authentieke buurtcinema Rio
 • subtropisch zwembad
 • cultuur op het jaarlijkse Trammelandfeest

De Haan: badstad met een ziel

 

De Haan, gelegen tussen de badplaatsen Blankenberge en Oostende, noemt zichzelf graag het mooiste dorp aan zee, en wij zijn geneigd hen hierin te geloven.

 

Dankzij het ontbreken van hoogbouw langs de dijk, onderscheid deze parel aan de Vlaamse kust zich onmiddellijk van elk ander kustdorp. De opvallende bouwstijl en de vele aandacht voor natuur maakt dat ieder zich hier thuis kan voelen.

Appartement te huur in De Haan
Appartement te huur in De Haan

Uitwaaien en daarna tafelen

 

Vanaf je appartement kan je met de vele uitgebreide fiets- en wandelroutes elke mogelijke plek rondom de weidse polders bereiken. Met het twaalf kilometer uitgestrekte strand en de goed intact gebleven duinen vormt dit de ideale bestemming om heerlijk uit te waaien.

 

In het parkdomein La Potinière denkt men, dankzij talrijke sport- en ontspanningsmogelijkheden, ook aan het plezier van de kinderen. De fijnproever komt dan weer aan zijn trekken in een van de vele restaurants waar men de verse vis uit de Noordzee als geen ander kan bereiden.

In het sfeervolle De Haan een appartement huren, zelfs Albert Einstein vind dit een goed idee. Deze knappe knul werd dan ook vereeuwigd met een zitplaats op een bankje. Met de ruime mengeling van natuur en cultuur vind je hier alles wat je maar zoeken kan tijdens een verlofperiode. Een appartement huren in De Haan biedt voor elk wat wils, van jong tot oud van sportief tot de ware levensgenieter. In de nabijgelegen Duinbossen vind je overigens een uniek stukje Belgische fauna en flora.

 

Tegenwoordig willen steeds meer mensen er even tussenuit voor een korte periode, hiervoor is een appartement huren in De Haan een ideale oplossing. Een dagje zonnekloppen, shoppen in een van de vele winkelstraten, een avondwandeling of uitgebreid dineren en de lokale delicatessen proeven? Dit kan allemaal en daarna 's avonds zorgeloos thuiskomen en uitrusten in je comfortabel en gezellig appartement, het is als een droom die uitkomt.