Huur een vakantieverblijf voor 4 personen in De Haan

Streep_wit.svg

Vakantiehuis huren in De Haan voor 4 personen

De Haan is een waar juweeltje aan de Belgische kust, gelegen tussen de badplaatsen Oostende en Blankenberge vind je hier alles wat je verwacht van een vakantie aan de Noordzee. De skyline is er één zonder hoogbouw aan de kustlijn, wat op zijn minst atypisch is voor de Vlaamse kust en dat maakt deze badplaats meteen bijzonder. Voorts is er dankzij het twaalf kilometer lange strand plaats in overvloed om jouw geschikt plekje uit te kiezen voor een dag lang luilekker zon te kloppen!

Duinenhuis

Tot 4 personen

  • Zuidgerichte tuin
  • Inclusief privéparking
  • Midden tussen zee, strand, duinen en bos
  • Huisdieren toegelaten! (max. 2)
  • Kies jouw comfort: Classic of Cosy

Bekijk hier de tarieffiches

Tarieffiche downloaden


Hoeveel comfort wil je?

Streep_blauw.svg

Classic

Cosy

Premium

Koffiezet

Broodrooster

Flatscreen

Waterkoker

Senseo

Vaatwas

Parasol

Gratis internet

Hotel haardroger

Ligstoelen (2)

Nieuwe badkamer (≤ 5j)

Nieuwe keuken (≤ 5j)

Een vakantiehuis huren in De Haan voor 4 personen is ideaal voor al wie er met het gezin eventjes tussenuit wil trekken. Aan de Belgische kust verblijven, vinden zeker jonge kinderen bijzonder fijn. Geef ze maar eens ongelijk want ze kunnen er ravotten, zandkastelen bouwen, zwemmen in de zee en zoveel meer waardoor hun dagen snel gevuld raken met oeverloos plezier. Een vakantiehuis huren heeft enkele voordelen ten opzichte van een appartement of hotel, zo geniet je in alle rust en met de nodige privacy van het nodige comfort die zo'n huis te bieden heeft. Je hoeft niet aan te schuiven met ongeduldige kinderen aan een groot buffet of je moet niet in een piepkleine lift kruipen met al jouw bagage. Ook financieel is het veel interessanter dan het huren van een hotelkamer waar je toch zo weinig mogelijk tijd wenst te spenderen.


Ook wensen steeds meer mensen om even met enkele vrienden enkele dagen vakantie te nemen, weg van het drukke gedoe, ook hiervoor is een vakantiehuis huren in De Haan voor 4 personen een uitstekend idee. Volledig vrij en zonder verplichtingen kan je dagactiviteiten inplannen, voor elk wat wils. De natuurliefhebber haalt zijn hart op in de nabijgelegen Duinbossen met zijn unieke fauna en flora. Voor een vleugje cultuur kan je dan weer terecht in Brugge, Oostende of Damme. Ontdek tevens zeker eens de typische bouwstijl van de binnenstad van deze badplaats. Overdag rondkuieren in een van de vele shoppingsstraten en 's avonds een hapje eten in een van de vele uitstekende restaurants, dit kan allemaal vanuit je vakantiehuis in De Haan!

Al plannen voor de zomer? 

Lees onze gratis brochure!