Huur een vakantieverblijf voor 6 personen in De Haan

Streep_wit.svg

Vakantiehuis huren in De Haan voor 6 personen

De vakantiebadplaats De Haan valt niet in een enkele dag te ontdekken. Het is de ideale plaats om te wandelen, tot rust te komen, te genieten of verliefd te worden. Op het strand beleeft onze kroost hun meest dolle avonturen, maar ook in het Astridpark of La Potinière is het aangenaam vertoeven. Stoere rakkers? Dan neem je ze toch gewoon mee naar de Rotonde zodat ze er hun skatekunsten uitgebreid kunnen etaleren? Tijdens de zwoele zomermaanden staat er natuurlijk geen rem op al de kinderpret. Met straattheater en kinderfuiven zullen de tieners er zich geen dag vervelen.

Vissershuis

Tot 6 personen

  • Veel leefruimte 
  • Aparte bovenverdieping
  • Op wandelafstand van de zee
  • Privéparking en zuidgerichte tuin
  • Kies jouw comfort: Classic en Cosy

Bekijk hier de tarieffiches

Tarieffiche downloaden


Hoeveel comfort wil je?

Streep_blauw.svg

Classic

Cosy

Premium

Koffiezet

Broodrooster

Flatscreen

Waterkoker

Senseo

Vaatwas

Parasol

Gratis internet

Hotel haardroger

Ligstoelen (2)

Nieuwe badkamer (≤ 5j)

Nieuwe keuken (≤ 5j)

Een vakantiehuis huren in De Haan voor 6 personen staat gelijk aan dagenlang plezier. Plezier dat zich uitstrekt van de kilometerslange wandeltochten tot de vele bezienswaardigheden en festiviteiten. In de gekende Anglo-Normandische villawijk vinden we bijvoorbeeld Villa Sovoyarde waar niemand minder dan Albert Einstein in 1933 verbleef. Ook de villa's van Vaerwyck en het eerste luxehotel met stromend warm water zijn er echte must-sees. Meer zien op één dag? Probeer dan de verschillende wandelroutes die de verschillende bezienswaardigheden met elkaar verbinden. Misschien spot je intussen ook wel een van de vele beschermde windmolens die het landschap lijken te typeren?


In het vakantiehuis in De Haan voor 6 personen vind je alle luxe en comfort die je nodig hebt. 's Avonds kan je bijvoorbeeld achteruitzakken in de sofa en in alle gezelligheid genieten van een leuke film. Natuurlijk hoeft dat ook geen verplichting te zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bezoek aan de oude buurtcinema Rio. Het is een ware verademing in vergelijking met de bioscoopmastodonten die het Vlaamse filmlandschap domineren. Uiteraard zijn er ook films voor de jongeren opdat we echt met het hele gezin kunnen genieten.


Maar uiteraard kunnen we ook met vrienden een vakantiehuis huren in De Haan voor 6 personen. Misschien kunnen jullie dan wel kiezen voor een geleid bezoek aan de ambachtelijke koffiebranderij Kàn in Wenduine? Te combineren met een lunch of via de kusttram nadien een namiddag shoppen in Oostende? Een vakantiehuis huren in De Haan voor 6 personen: de mogelijkheden zijn eindeloos

Al plannen voor de zomer? 

Lees onze gratis brochure!