Huur een vakantieverblijf voor 4 personen in Wenduine

Streep_wit.svg

Vakantiehuis huren Wenduine 4 personen

Wenduine, uitgegroeid van een oud schilderachtig vissersdorpje tot de Prinses der Badsteden, is een uiterst gezellig plekje aan de Noordzee en een deelgemeente van De Haan. Vanaf het Spioenkopje, een klein gebouw bovenop een 31 meter hoge duin, krijg je een adembenemend overzicht op onder meer deze prachtige gemeente. De plek is tevens het orgelpunt van menig wandeltochtje doorheen de duinen. Dankzij het twaalf kilometer lange zandstrand vindt iedereen hier wel zijn ultieme plekje om een heerlijk dagje te bakken en braden met tussendoor een verfrissende plons in de door ons geliefde Noordzee. Ook aan plaats voor een eigen zandkasteel of voor een uitdagende beachsport is er geen gebrek.

Duinenhuis

Tot 4 personen

  • Zuidgerichte tuin
  • Inclusief privéparking
  • Recent vakantiepark
  • Huisdieren toegelaten! (max. 2)
  • Kies jouw comfort: Classic, Cosy of Premium

Bekijk hier de tarieffiches

Tarieffiche downloaden


Hoeveel comfort wil je?

Streep_blauw.svg

Classic

Cosy

Premium

Koffiezet

Broodrooster

Flatscreen

Waterkoker

Senseo

Vaatwas

Parasol

Gratis internet

Hotel haardroger

Ligstoelen (2)

Nieuwe badkamer (≤ 5j)

Nieuwe keuken (≤ 5j)

Op zoek naar een onvergetelijke vakantie met je jonge gezin? Er eventjes tussenuit met enkele vrienden? Dan is een vakantiehuis huren in Wenduine voor 4 personen waar je naar op zoek bent! Wenduine heeft dan ook zoveel te bieden, of je nu op zoek bent om lekker te ontspannen op mooie witte zandstranden of een meer actieve vakantie vol avontuur. In Wenduine vind je het allemaal!


Niet enkel de locatie is een uitstekend idee, ook de meerwaarde van het huren van een vakantiehuis heeft zo zijn voordelen. Tegenover een hotel zal de prijs het meest opvallende positieve voordeel zijn. Hiernaast ben je in je eigen vakantiehuis ook veel vrijer om te gaan en staan, waar en wanneer jij dat wil. Gezellig en fijn zelf kokkerellen of een knus restaurant uitzoeken om te dineren, de keuze is vrij. De charme van een vakantiehuis haalt het ook makkelijk tegenover een appartement. Niet in zo'n kleine schabouwelijke liften kruipen en geen overlast van luidruchtige (boven- of onder)buren (en uiteraard ook omgekeerd).
Met je eigen vakantiehuis huren in Wenduine voor 4 personen word je voorzien in al je nood aan comfort en luxe. De meeste huisjes uit ons assortiment bevatten een uitgebreide keuken, een gezellige eethoek, een badkamer met toilet en douche en minimaal twee slaapkamers. 's Avonds kan je met zijn allen in de zetel om jullie favoriete tv-show te volgen of om elkaar uit te dagen bij het spelen van een gezelschapsspel.

Al plannen voor de zomer? 

Lees onze gratis brochure!