Huur een vakantieverblijf voor 6 personen in Wenduine

Streep_wit.svg

Vakantiehuis huren Wenduine 6 personen

Wenduine, dat is genieten. Voor de gezinnen en levensgenieters heeft de regio dan ook heel wat te bieden.

 

Wenduine staat gelijk aan een typische zomervakantie van zon, zee en strand. Maar niet enkel wie luilekker wil liggen zonnen, komt hier tot zijn recht. Ook de echte natuurtoerist zal in de Prinses der Badsteden zijn hartje kunnen ophalen. Zo zijn er heerlijke wandel- en fietspromenades doorheen het kleurrijke duinen- en polderlandschap aangelegd die enkele geheimen van deze prachtige regio met zijn unieke fauna en flora prijs geven. Zo kan je zowaar een hoogte van 31 meter bereiken, de op één na hoogste plek van de duinen. Het uitzicht is er gewoonweg prachtig!

Vissershuis

Tot 6 personen

  • Veel leefruimte 
  • Aparte bovenverdieping
  • Op amper 750 meter van de kustlijn
  • Privéparking en zuidgerichte tuin
  • Kies jouw comfort: Classic, Cosy of Premium

Bekijk hier de tarieffiches

Tarieffiche downloaden


Hoeveel comfort wil je?

Streep_blauw.svg

Classic

Cosy

Premium

Koffiezet

Broodrooster

Flatscreen

Waterkoker

Senseo

Vaatwas

Parasol

Gratis internet

Hotel haardroger

Ligstoelen (2)

Nieuwe badkamer (≤ 5j)

Nieuwe keuken (≤ 5j)

Niet alleen zeehonden komen tot rust aan de Belgische kust. Vakantiehuis huren in Wenduine voor 6 personen? Dat staat natuurlijk gelijk aan genieten met het hele gezin. De vele attractieparken in de buurt van de Noordzee zijn altijd een aanrader om de jongsten van hun portie energie te ontzien. Eenmaal ze tot rust zijn gekomen kunnen jullie er dan op uit trekken en een van de vele lokale horecagelegenheden ontdekken. Streekproducten zoals mosselen en de Vlaamse grijze garnaal zijn altijd een aanrader. Liever eten met de kinderen? Dan kan je het vakantiegevoel gewoon meenemen naar het lokale pannenkoekenhuis waar je kan genieten van lokaal lekkers.


Toch is een vakantiehuis huren in Wenduine voor 6 personen ook meer dan dat. Een extra groot vakantiehuis combineert immers privacy en gemak met gezelligheid en samenzijn. Zo kan je Wenduine bezoeken met enkele vrienden en ook hen wegwijs maken doorheen de natuurlijke pracht van deze badplaats. Met vrienden verdient de Westgolf Golf Club zeker de nodige aanbeveling. Het is een ultieme manier van ontspannen in de frisse buitenlucht waar je gelijktijdig al jouw sociale contacten onderhouden kan. Een vakantiehuis huren in Wenduine voor 6 personen staat dan ook gelijk aan barstensvol plezier met al jouw vrienden.


Weet trouwens dat Wenduine een gegeerde badplaats is voor heel wat toeristen. Tijdens de zomerperiode kan het er dan wel heel druk worden, maar ook dat is genieten.

Al plannen voor de zomer? 

Lees onze gratis brochure!