Ontvang nu meer info!

Vraag onze brochure aan en lees er alle informatie over onze vakantiewoningen.


Appartement Bredene

De appartementen in het Bredense vakantiedomein van Zeeparken staat garant voor genieten! Je kan er met z'n twee met volle teugen de gezonde zeelucht opsnuiven. De geringe aankoopkosten zetten de deuren open voor iedereen die op zoek is naar een interessante investering waar je onmiddellijk van kan profiteren.

Appartement

Tot 2 personen

 • Compleet uitgeruste keuken
 • Badkamer met bad of douche
 • Klein tuintje voor de appartementen beneden
 • Of een terras voor de appartementen boven
 • zwembad + sportterreinen aanwezig
 • vanaf 80.000 euro

<p><b>Goedkoper</b> dan<br /> je denkt</p>

Goedkoper dan
 je denkt

<p>Pas <b>betalen </b>bij<br />oplevering</p>

Pas betalen bij
oplevering

<p>Kan je bij verhuur<br />ook <b>geld opleveren</b></p>

Kan je bij verhuur
ook geld opleveren

<p>Vakanties dicht bij<br />de<b> natuur</b></p>

Vakanties dicht bij
de natuur

<p>Gegarandeerde<br /><b>rust en comfort</b></p>

Gegarandeerde
rust en comfort

Waarom Bredene zo leuk is

 • ongerepte en ononderbroken duinenrij
 • beschermd duinenreservaat
 • streekgebonden en unieke fauna
 • wandelen en fietsen in recreatiedomein Grasduinen

 • culinaire toplocaties
 • voor naturisten én natuurliefhebbers
 • enige kustgemeente zonder zeedijk
 • uniek naaktstrand

Bredene, natuurlijk!

 

Tussen de grotere steden Oostende en De Haan vinden we de kleinere en om verscheidene redenen unieke badstad Bredene terug.

 

Wie Bredene zegt, denkt hierbij onlosmakelijk aan het naaktstrand en inderdaad Bredene is nog steeds de enige Belgische badstad met een naaktstrand. Deze 400 meter brede strook, overigens goed afgeschermd van pottenkijkers, is een van de populairste badzones aan de Belgische kust.

ZEEPARKEN_BREDENE3.jpg
Vakantiehuis huren in Bredene

Genieten van de natuur

 

Maar Bredene is zoveel meer dan enkel dit naaktstrand, zo is het tevens de enige kustgemeente waarbij de duinen, zonder zeedijk, overgaan in het mooie zandstrand. Dit maakt het een uitzonderlijke plek in België en een ideale locatie voor een appartement aan zee.

 

Dankzij de vele wandel- en fietsroutes geniet je optimaal van de natuur, de polders en duinen die Bredene te bieden heeft. Dit stukje Vlaamse kust vormt dankzij een uitstekend beleid ook de aan te raden plek voor strandvisserij. Op een regenachtige dag waarbij zonnekloppen geen optie is, kan een bezoekje aan historisch interessante steden als Brugge, Sluis of Damme worden gekoppeld.

Misschien heeft u eerder interesse in deze projecten?

Streep_blauw.svg
Bredene
Vakantiehuis
Wenduine
Vakantiehuis
Nieuwpoort
Appartement

In Bredene een appartement kopen is een aanrader voor eenieder die houdt van een gezellige, sfeervolle locatie rondom ongerepte natuur. Alleen of samen met het gezin de natuurreservaten ontdekken en terugkeren naar je tweede thuis, heerlijk is het! Daarnaast biedt Bredene nog veel andere recreatiemogelijkheden van petanque, over golfen tot skaten en paardrijden. Met daarbovenop een uitgebreide keuze aan restaurants vormt dit een waar paradijs voor de levensgenieter en de plek bij uitstek voor je tweede thuis.

 

Een appartement in Bredene kopen levert, naast een uitvalbasis om tot rust te komen, nog enkele financiële voordelen op. Zo kan je het appartement verhuren wanneer je hier zelf geen gebruik van maakt en is dit ongetwijfeld een belegging die na een tijd zal opbrengen, zeker nu je toch helemaal geen rente meer krijgt op je spaarcenten.