Ontvang nu meer info!

Vraag onze brochure aan en lees er alle informatie over onze vakantiewoningen.


Appartement Nieuwpoort

De appartementen op het vakantiedomein van Zeeparken in Nieuwpoorten bieden alles wat je van een vakantieappartement mag verwachten: rust, comfort, simpelweg thuiskomen. Je hebt de mogelijkheid om zowel een garage als berging bij te kopen indien je dit wenst. Een uitstekende investering!

Appartement

Tot 2 personen

 • Compleet uitgeruste keuken
 • Appartementen 1ste verdieping: met balkon
 • Appartementen op gelijkvloer: met tuintje
 • mogelijkheid tot aankoop van garage
 • vanaf 135.000 euro

<p><b>Goedkoper</b> dan<br /> je denkt</p>

Goedkoper dan
 je denkt

<p>Pas <b>betalen </b>bij<br />oplevering</p>

Pas betalen bij
oplevering

<p>Kan je bij verhuur<br />ook <b>geld opleveren</b></p>

Kan je bij verhuur
ook geld opleveren

<p>Vakanties dicht bij<br />de<b> natuur</b></p>

Vakanties dicht bij
de natuur

<p>Gegarandeerde<br /><b>rust en comfort</b></p>

Gegarandeerde
rust en comfort

Waarom Nieuwpoort zo leuk is

 • rijke en lange geschiedenis
 • mooi verzorgde dijken
 • prachtige wandel- en fietspromenades

 • Europa's grootste jachthaven
 • rijke entertainprogramma's
 • wekelijkse markt en boerenmarkt

Een stadje vol acties

 

Het pittoreske Nieuwpoort, bestaande uit twee delen Nieuwpoort-Bad en Nieuwpoort-Stad is een van de meest veelzijdige kuststeden aan de Noordzee.

 

Vanaf je eigen appartement aan de monding van de IJzer vind je er alles terug, mooie ongerepte natuur en een fantastische binnenstad met gezellige winkelstraten en knusse pleinen.

 

De oude stad werd zwaar getroffen tijdens de Slag om de IJzer tijdens de Eerste Wereldoorlog, hiervan zijn bezienswaardigheden en herdenkingsmonumenten terug te vinden in de ruime omgeving. Een uitstapje naar Ieper of Diksmuide behoort ook tot de mogelijkheden.

En de kids dolgelukkig

 

De kinderen zullen dolenthousiast zijn wanneer ze ontdekken hoe dichtbij Plopsaland vanaf hun tweede thuis is. Uiteraard kan je in Nieuwpoort ook gewoon genieten van zon, zee en strand en bevindt zich hier een van Europa's grootste jachthavens. Hierlangs situeert zich de Havengeul met misschien wel de mooiste fiets- en wandelpromenade van de Belgische kust.

Misschien heeft u eerder interesse in deze projecten?

Streep_blauw.svg
Lombardsijde
Vakantiehuis

In Nieuwpoort een appartement kopen is een aanrader voor al wie er regelmatig voor een korte periode tussenuit wil. Of wie weet, wil je je op je oude dag wel settelen in de buurt van de Belgische kust en weg van de drukte. De brede stranden, het natuurgebied 'de IJzermonding' en de duinen fungeren hiervoor als veilige haven.

 

Een eigen appartement kopen in Nieuwpoort is ook een lucratieve manier voor het verdienen van een extra centje, dit is niet alles. Eens gezellig een weekendje weg met het gezin naar een plek waar je je thuis voelt? Dit kan je nu op elk moment beslissen en dit zonder dat er veel rompslomp van organiseren en reserveren bij komt kijken. Of een feestje organiseren voor familie en vrienden op een wel heel bijzondere locatie? Deze dromen worden waar in je tweede verblijfplaats op wandelafstand van vele gezellige restaurants en fauna en flora die je nergens anders aantreft.