Ontvang nu meer info!

Vraag onze brochure aan en lees er alle informatie over onze vakantiewoningen.


Vakantiehuis kopen Bredene 4 personen

Uitwaaien aan zee, waarom zou het bij een weekendje moeten blijven? Bredene is de enige Vlaamse kustgemeente waar je nog steeds ongestoorde duinen ziet overwelven naar witfijne zandstranden. Het strandleven is er zowel natuurlijk als vrij. Het spel van eb en vloed lonkt en in de zomer kan je er dan ook genieten van het geanimeerd strandleven. Speciaal voor de natuurtoerist heeft Bredene trouwens ook een eigen naaktstrand gelegen in het midden van een beschermd duinenreservaat. Heerlijk voor wie in alle natuur wil zonnen. In Bredene kan je van elk seizoen de vruchten plukken.

 

Bredene is vooral de locatie voor zij die op zoek zijn naar een vredig gevoel van ontspanning. In tegenstelling tot de andere kustgemeenten vind je hier dan ook geen grote grijze flatgebouwen maar alleen forse duinen met natuurlijke pracht. Tijdens een wandeling doorheen de poëtische polders lijk je de zilte zee bijna te proeven.

Duinenhuis

Tot 4 personen

  • Zuidgerichte omheinde tuin
  • Inclusief parking en berging
  • Kwalitatieve bouwmaterialen
  • Afwerking naar eigen keuze
  • vanaf 145.000 euro

Ook voor zij die op zoek zijn naar een portie geschiedenis en cultuur heeft Oostduinkerke heel wat in petto. We denken bijvoorbeeld aan het Nationaal Visserijmuseum waar je alles ontdekt over de Vlaamse zee- en kustvisserij. Onder andere de geschiedenis van de in het zicht verschijnende garnaalvissers komt er uitgebreid aan bod. Minstens even boeiend is dan weer het kunstnijverheidsmuseum Florishof. Ook dit museum brengt een stukje historie dat het dagelijks leven in Oostduinkerke ruim honderd jaar terug typeerde tot leven. Dit museum wacht je op in het oudste vissershuis van de paardenvissersgemeente.

 

Uiteraard liggen ook de andere kuststeden en hun geheimen op een boogscheut van jouw vakantiehuis. Een vakantiehuis kopen in Oostduinkerke staat op die manier gelijk aan jarenlang genot.

 

<p><b>Goedkoper</b> dan<br /> je denkt</p>

Goedkoper dan
 je denkt

<p>Pas <b>betalen </b>bij<br />oplevering</p>

Pas betalen bij
oplevering

<p>Kan je bij verhuur<br />ook <b>geld opleveren</b></p>

Kan je bij verhuur
ook geld opleveren

<p>Vakanties dicht bij<br />de<b> natuur</b></p>

Vakanties dicht bij
de natuur

<p>Gegarandeerde<br /><b>rust en comfort</b></p>

Gegarandeerde
rust en comfort

Andere vakantiewoningen voor 4 personen in ons aanbod.

Streep_blauw.svg

VAKANTIEHUIS

Oostduinkerke

Voor de natuurliefhebber, voor de genieter van eb en vloed, voor de naturist: Bredene heeft heel wat in zijn mars. Een vakantiehuis kopen in Bredene voor 4 personen, dat is jouw ticket naar het paradijs. Niet alleen reserveer je op die manier jouw eigen stulpje in een van de meest ongerepte natuurgebieden van de Belgische kust, bovendien doe je ook nog eens een gerichte investering.

 

 

Vooral de wijken Dorp, Groenendijk en Sas doen het goed bij de jongere bezoekers. Voor de rijpere vakantietrekkers kunnen we vakantiehuizen aanraden in de buurt van de Duinenwijk. De grote aantrekkingskracht van Bredene weet er hoe dan ook voor te zorgen dat de slagzin Vakantiehuis kopen Bredene 4 personen al snel om te toveren valt naar vakantiehuis verhuren Bredene 4 personen.

 

Maar uiteraard hoef je jouw vakantiehuis voor 4 personen in Bredene niet het hele jaar door te verhuren. Hopelijk kom je ook zelf nog eens langs? Weet dat ook tijdens de winter het natuurlijk schouwspel van eb en vloed op jou ligt te wachten. Neem dan zeker jouw eigen koffiekan mee en geniet gewoon van het uitzicht. In de zomer is het dan natuurlijk weer de afwisseling van zonnebaden, wandelen en zwemmen dat ons kan bekoren. Het hele jaar door heeft Bredene heel wat te bieden, zowel voor onszelf als voor het gezin.

 

Een vakantiehuis kopen te Bredene voor 4 personen: het is altijd een goed idee.