Ontvang nu meer info!

Vraag onze brochure aan en lees er alle informatie over onze vakantiewoningen.


Vakantiehuis kopen Bredene 6 personen

Bredene is een echt paradijs voor liefhebbers van zon, zee, strand en natuur. Geen wonder dat de lokale vakantieparken het zo goed doen. Vooral vakantiepark Zeewind II lijkt de laatste jaren steeds populairder te worden. Sommige van die domeinen doen sterk denken aan Centerparcs en bieden ook zelf heel wat ontspanningsmogelijkheden. Maar ongeacht of je nu een vakantiehuis wilt kopen in een bestaand vakantiepark of net voor de eenzaamheid daarbuiten kiest: Bredene heeft heel wat in z'n mars.

 

In de eerste plaats kennen we Bredene natuurlijk om zijn naaktstrand waar jouw privacy door het natuurgebied bescherming geniet. Het zijn diezelfde natuurgebieden waar we Bredene ook van kennen: geen betonnen constructies die het uitzicht ontsieren maar kust zoals kust nog echt hoort te zijn. De grasduinen vormen vloeiende overgangen tussen gebieden als d'Heye en Paelsteenpanne. Stuk voor stuk gigantische stukken natuur waar je de lokale beestjes in hun natuurlijke habitat kan bewonderen. Samen met de kinderen is het park 't Paelsteenveld dan weer een aanrader. In deze duin-polderovergang vind je uitgestrekte graslanden met grote speelpleinen waar de kleinsten kunnen ravotten. Voor de sportievelingen is er dan weer een petanqueveld, een voetbalveld en een heuse fit-o-meter. Een go-cartparcours maakt het helemaal af.

Vissershuis

Tot 6 personen

  • 3 aangename slaapkamers
  • Aparte bovenverdieping
  • Badkamer, apart toilet en gastentoilet
  • Inclusief parking en berging
  • Afwerking naar keuze
  • vanaf 170.000 euro

Ook voor zij die op zoek zijn naar een portie geschiedenis en cultuur heeft Oostduinkerke heel wat in petto. We denken bijvoorbeeld aan het Nationaal Visserijmuseum waar je alles ontdekt over de Vlaamse zee- en kustvisserij. Onder andere de geschiedenis van de in het zicht verschijnende garnaalvissers komt er uitgebreid aan bod. Minstens even boeiend is dan weer het kunstnijverheidsmuseum Florishof. Ook dit museum brengt een stukje historie dat het dagelijks leven in Oostduinkerke ruim honderd jaar terug typeerde tot leven. Dit museum wacht je op in het oudste vissershuis van de paardenvissersgemeente.

 

Uiteraard liggen ook de andere kuststeden en hun geheimen op een boogscheut van jouw vakantiehuis. Een vakantiehuis kopen in Oostduinkerke staat op die manier gelijk aan jarenlang genot.

 

<p><b>Goedkoper</b> dan<br /> je denkt</p>

Goedkoper dan
 je denkt

<p>Pas <b>betalen </b>bij<br />oplevering</p>

Pas betalen bij
oplevering

<p>Kan je bij verhuur<br />ook <b>geld opleveren</b></p>

Kan je bij verhuur
ook geld opleveren

<p>Vakanties dicht bij<br />de<b> natuur</b></p>

Vakanties dicht bij
de natuur

<p>Gegarandeerde<br /><b>rust en comfort</b></p>

Gegarandeerde
rust en comfort

Andere vakantiewoningen voor 6 personen in ons aanbod.

Streep_blauw.svg

VAKANTIEHUIS

Lombardsijde

VAKANTIEHUIS

Oostduinkerke

VAKANTIEHUIS

Wenduine

Een vakantiehuis kopen in Bredene voor 6 personen is de dag van vandaag enorm populair. De Belgische kust is dan ook een ideale bestemming voor de genieters onder ons. De investering is zowel op sociaal als financieel vlak een echt buitenkansje. Wij gaan er geen doekjes om winden: investeren in vastgoed loont! Zo kan je extra inkomsten halen via de verhuur van je eigen vakantiehuis en later kan dit vakantiehuis ongetwijfeld doorverkocht worden met een stevige winstmarge. Maar voor het zover is kan je tussendoor ook nog eens onbeperkt en wanneer je dat wilt gratis op reis naar je eigen vakantiehuis. Wie weet wil je er na enkele jaren en een lange loopbaan wel helemaal niet meer vertrekken? De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

 

Uiteraard speelt geld een belangrijke rol in ons leven. Desondanks willen we toch vooral genieten van het leven. Een vakantiehuis kopen in Bredene voor 6 personen levert ons dan in de eerste plaats ook vooral een verrijking van levenskwaliteit op. Denk maar eens aan wat je allemaal kan doen met zo'n tweede eigen huis? Zo kan je er lustig op uit trekken met vrienden of het gezin en een bezoek wagen aan een unieke locatie aan de Belgische kust. Heerlijk ontspannen op het strand, verdwalen in de duinen of in een van de vele natuurparken in en rondom Bredene: het kan er allemaal.

 

Een eigen vakantiehuis te Bredene staat garant voor al het comfort dat je maar wenst. Een gezellige woonkamer voor het volgen van je favoriete programma of er je familie en vrienden uitdagen bij het spelen van een gezelschapsspel. Een eigen keuken en badkamer ontbreekt uiteraard ook niet. Kortom: leven als een god in Bredene!