Ontvang nu meer info!

Vraag onze brochure aan en lees er alle informatie over onze vakantiewoningen.


Vakantiehuis kopen Lombardsijde 6 personen

Lombardsijde ligt aan de Vlaamse kust en situeert zich in de nabijheid van de IJzermonding. Bovendien is het een deelgemeente van Middelkerke. Dankzij haar gunstige ligging kan je er als toerist terecht om te genieten van zon, zee, natuur, strand en zoveel meer. Lombardsijde heeft werkelijk alles te bieden wat je kan verwachten van een badplaats. Hierdoor vormt het ook een ideale uitvalsbasis voor jouw eigen vakantiehuis. Lombardsijde heeft het grote voordeel dat het nog enigszins onbemind is bij het grote publiek, waardoor je er geen overrompeling zal vinden zoals in pakweg Oostende.

 

In de eerste plaats staat een bezoekje aan Lombardsijde synoniem met een onvergetelijke strandvakantie, dankzij de ruime en mooi verzorgde stranden vindt iedereen er wel zijn geliefd plekje op het zand terug. Een heerlijk dagje zonnekloppen met een plons in het water, schoonheid kan vaak heel simpel zijn. Uitwaaien op de stranddijk of op een terrasje genieten van een verrukkelijke portie mosselen met friet, het kan allemaal in Lombardsijde. Laat je betoveren door duizend orchideeën langsheen de kustwandelroute die dwars door De Warandeduinen trekt. Ongetwijfeld een van de mooiste plekjes in West-Vlaanderen.

Vissershuis

Tot 6 personen

  • Ruime woningen vol comfort
  • Inclusief parking en berging
  • Grote tuin, zuidgericht
  • Inclusief parking
  • 215.000 euro

Ja, Stuur mij de technische fiches.


Ook voor zij die op zoek zijn naar een portie geschiedenis en cultuur heeft Oostduinkerke heel wat in petto. We denken bijvoorbeeld aan het Nationaal Visserijmuseum waar je alles ontdekt over de Vlaamse zee- en kustvisserij. Onder andere de geschiedenis van de in het zicht verschijnende garnaalvissers komt er uitgebreid aan bod. Minstens even boeiend is dan weer het kunstnijverheidsmuseum Florishof. Ook dit museum brengt een stukje historie dat het dagelijks leven in Oostduinkerke ruim honderd jaar terug typeerde tot leven. Dit museum wacht je op in het oudste vissershuis van de paardenvissersgemeente.

 

Uiteraard liggen ook de andere kuststeden en hun geheimen op een boogscheut van jouw vakantiehuis. Een vakantiehuis kopen in Oostduinkerke staat op die manier gelijk aan jarenlang genot.

 

<p><b>Goedkoper</b> dan<br /> je denkt</p>

Goedkoper dan
 je denkt

<p>Pas <b>betalen </b>bij<br />oplevering</p>

Pas betalen bij
oplevering

<p>Kan je bij verhuur<br />ook <b>geld opleveren</b></p>

Kan je bij verhuur
ook geld opleveren

<p>Vakanties dicht bij<br />de<b> natuur</b></p>

Vakanties dicht bij
de natuur

<p>Gegarandeerde<br /><b>rust en comfort</b></p>

Gegarandeerde
rust en comfort

Andere vakantiewoningen voor 6 personen in ons aanbod.

Streep_blauw.svg

VAKANTIEHUIS

Wenduine

Jouw eigen vakantiehuis kopen in Lombardsijde voor 6 personen is een uitmuntend idee. De gemeente is zeker niet de meest gekende aan onze Belgische kust maar dit wil allesbehalve zeggen dat het er daarom minder fijn vertoeven is. Integendeel, zouden wij durven beweren. Want hoe minder andere toeristen, hoe meer plaats er overblijft voor jou en je gezin! In jouw eigen woning aan de kust beschik je over alle comfort en dit met drie slaapkamers, een keuken en een badkamer.

 

Met je eigen vakantiehuis in Lombardsijde zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kan er neerstrijken om te ontspannen of om te ontsnappen aan de dagdagelijkse sleur. Eventjes uitwaaien op de zeedijk of in de duinen, gewoonweg hemels. Dit wanneer jij het wil, zonder weken of maanden op voorhand te moeten reserveren. Misschien ben je op zoek naar een leuke locatie voor een feestje? Ook dit kan, want tenslotte ben jij vrij voor het doen en laten in je eigen (vakantie)huis!

 

Een vakantiehuis kopen in Lombardsijde voor 6 personen is niet enkel op sociaal vlak een prima investering. Je tweede huis kan ook financieel een enorme verrijking zijn voor het leven, hierbij denken we in de eerste plaats aan de extra inkomsten die je kan verwerven door de verhuur van een vakantiehuis maar ook door de meerwaarde die vastgoed na enkele jaren steevast oplevert. Uiteraard verliezen we ook jouw psychologisch welzijn niet uit het oog.

 

Dienen de kinderen te worden overtuigd? Wist je dat Plopsaland De Panne zich op nog geen 20 km van je nieuwe woonst bevindt? Jouw eigen vakantiehuis kopen aan de Belgische kust heeft vele voordelen!