Ontvang nu meer info!

Vraag onze brochure aan en lees er alle informatie over onze vakantiewoningen.


Vakantiehuis Oostduinkerke

De vakantiehuizen in Oostduinkerke bestaan uit twee types: enerzijds de vakantiehuizen voor 4 personen (Duinenhuis) en anderzijds de vakantiewoningen voor 6 personen (Vissershuis). De grootte varieert van 60 vierkante meter bewoonbare oppervlakte tot 100m2. Alle vakantiewoningen worden opgetrokken uit de beste materialen. Een betere optie voor jouw actieve familievakantie vind je écht niet.

 

Alle vissershuizen zijn momenteel reeds verkocht. Er zijn enkel nog duinhuizen te koop.

 

Een ideale uitvalsbasis voor wie op regelmatige basis naar Oostduinkerke wil komen. Een tweede verblijf is niet alleen interessant om zelf je vakantie in door te brengen. Je kan er ook huuropbrengsten uithalen. Een zéér interessante investering, waar we je graag alles over vertellen! 

Duinenhuis

Tot 4 personen - laatste woning te koop !

 • 2 comfortabele slaapkamers
 • Gerieflijke badkamer met inloopdouche en apart toilet
 • Hoogwaardige materialen
 • Inclusief privéparkeerplaats en berging
 • Zuidgerichte tuin
 • luxueuze afwerking
 • 173.000 euro

Ja, stuur mij de technische fiches!


Vissershuis

Tot 6 personen - verkocht !

 • Tussen 85m2 en 100m2 woonoppervlakte
 • 3 of 4 aangename slaapkamers
 • Afgewerkte keuken met vaastwas, elektrisch fornuis,...
 • Badkamer met apart toilet en gastentoilet
 • Inclusief privéparkeerplaats en berging
 • Zuidgerichte en omheinde tuin
 • Afwerking naar keuze
 • vanaf 193.000 euro

Ja, stuur mij de technische fiches!


<p><b>Goedkoper</b> dan<br /> je denkt</p>

Goedkoper dan
 je denkt

<p>Pas <b>betalen </b>bij<br />oplevering</p>

Pas betalen bij
oplevering

<p>Kan je bij verhuur<br />ook <b>geld opleveren</b></p>

Kan je bij verhuur
ook geld opleveren

<p>Vakanties dicht bij<br />de<b> natuur</b></p>

Vakanties dicht bij
de natuur

<p>Gegarandeerde<br /><b>rust en comfort</b></p>

Gegarandeerde
rust en comfort

Waarom Oostduinkerke zo leuk is

 • brede duinen en natuurlijke rijkdommen
 • uitgestrekte stranden
 • genieten van rust en natuur
 • Nationaal Visserijmuseum Oostduinkerke

 • jaarlijks garnalenfestival
 • specifieke fauna en flora
 • combineer kusttoerisme met natuurlijk genot
 • zandstrand tot aan de Franse grens

Oostduinkerke: populair maar niet overspoeld

Oostduinkerke was dan ooit wel een vissersdorp maar tegenwoordig kennen we het voornamelijk omwille van zijn vele campings, hotels en restaurants. Oostduinkerke is dan ook ongemeen populair bij toeristen die er vaak hun weekend vullen. Een vakantiehuis kopen in Oostduinkerke staat dan ook gelijk aan een heel groot verhuurpotentieel ten opzichte van het gemak om er ook zelf steeds op uit te kunnen trekken. Een eigen stukje kust, wie wil dat nu niet?

 

Ondanks de grote toevloed aan toeristen is en blijft Oostduinkerke dan ook nog steeds gekenmerkt door zijn brede duinen, natuurlijke rijkdommen en zijn uitgestrekte stranden waar je als toerist ook echt nog kunt ademen. Oostduinkerke staat synoniem met specifieke fauna en flora, ongerepte natuur en een uitgestrekt duinlandschap contrasterende met het sterk gecementeerd Vlaams kustlandschap.

Vakantie-aan-zee-Zeeparken
Vakantie-aan-zee-Zeeparken

Gezellige familiemomenten

 

Weet trouwens ook dat Oostduinkerke en garnalen een bijzondere combinatie vormen. Meer zelfs: het is de enige plaats ter wereld waar men nog steeds te paard garnalen vangt. Niet alleen uiterst effectief maar ook vermakelijk. Ontdek het strand van de paardenvisser of kom gewoon langs tijdens het jaarlijkse garnalenfestival. Mieke Garnaal en haar dames geven je dan een rondleiding doorheen de Vlaamse visserijcultuur en verwijzen je ook graag door naar het Nationaal Visserijmuseum van Oostduinkerke.

 

Oostduinkerke: dat is duidelijk genieten voor zij die houden van rust, natuur en duinlandschappen. Folklore is er een belangrijk element en de vele restaurants en horecazaken bieden dan ook lokale en authentieke recepten aan. Een ideale uitvalsbasis voor zij die enkele keren per jaar nood hebben aan de rust die maar weinige kuststeden ons vandaag de dag bieden kunnen.

Misschien heeft u eerder interesse in deze projecten?

Streep_blauw.svg
Wenduine
Vakantiehuis
Lombardsijde
Vakantiehuis

Een vakantiehuis kopen in Oostduinkerke is een ideale beslissing voor zij die kusttoerisme willen verzoenen met natuurlijk genot. Oostduinkerke profileert zich dan ook niet zomaar als groene kuststad: uitgestrekte duinen, natuurlijke stranden en authentieke garnaalvissers wachten je er op. Het zandstrand van Oostduinkerke loopt helemaal door tot aan de Franse grens waar je nog optimaler van natuurlijke heerlijkheid genieten kan. Een vakantiehuis kopen in Oostduinkerke is dan ook jouw eigen genot vastleggen en jarenlang genieten, ontdekken, verkennen en zandkastelen bouwen met de kinderen of kleinkinderen.

 

Toch kan je een vakantiehuis kopen in Oostduinkerke ook zien als een investering. Net zoals de andere Vlaamse kuststeden is ook hier het toerisme aan een snelle opmars bezig. Terwijl de dijken steeds verder gevuld worden met torenhoge appartementsgebouwen, blijken talloze gezinnen nog steeds de charme van een vakantiehuis te verkiezen. Door een vakantiehuis te kopen in Oostduinkerke speel je dan ook handig in op de authentieke toerist. Terwijl jouw investering zichzelf terug weet te verdienen kan je uiteraard nog steeds een plekje voor jezelf vrijhouden. Vooral tijdens de minder drukke en toeristische perioden kan je er echt tot rust komen.

 

Laat je lekker uitwaaien tijdens een ellenlange strandwandeling, neem de kusttram naar badplaatsen zoals Oostende en Knokke-Heist of hop de grens over om ook de Franse folklorische badplaatsen te ontdekken. Met een vakantiehuis in Oostduinkerke kan het allemaal. Jarenlang genot ligt dan ook op jou te wachten.