Ontvang nu meer info!

Vraag onze brochure aan en lees er alle informatie over onze vakantiewoningen.


Vakantiehuis kopen Oostduinkerke 4 personen

Oostduinkerke kennen we allemaal als deelgemeente van het grotere Koksijde. Toch heeft ook Oostduinkerke heel wat in z'n mars. In de eerste plaats denken we uiteraard aan zijn uitgebreide strand dat helemaal doorloopt tot het Franse Duinkerke. Bij laag water is dat strand maar liefst één kilometer breed waardoor het vaak een verademing weet te zijn ten opzichte van de andere drukke Noordzeestranden. Vooral zeilwagenrijden en parakarten zijn er door de uitgestrektheid heel populair. Ook voor zij die tot rust willen komen biedt het witte zandstrand alles wat je zoekt: goed bereikbare strandovergangen, reddingsbrigades en talloze horecabedrijven wachten je op.

 

Geen zin in zout water? Wat dacht je van een bezoek aan Aquafun of Plopsaqua? In dat eerste zoetwaterzwembad vind je maar liefst 2.000 m² aan zwem- en recreatieplezier. Plopsaqua is dan weer beter geschikt voor de kindse avonturiers die graag de wonderwaterwereld ontdekken.

Duinenhuis

Tot 4 personen

  • 2 comfortabele slaapkamers
  • Gerieflijke badkamer met inloopdouche en apart toilet
  • Hoogwaardige materialen
  • Inclusief privéparkeerplaats en berging
  • Zuidgerichte tuin
  • luxueuze afwerking
  • 173.000 euro

Ja, Stuur mij de technische fiches.


Ook voor zij die op zoek zijn naar een portie geschiedenis en cultuur heeft Oostduinkerke heel wat in petto. We denken bijvoorbeeld aan het Nationaal Visserijmuseum waar je alles ontdekt over de Vlaamse zee- en kustvisserij. Onder andere de geschiedenis van de in het zicht verschijnende garnaalvissers komt er uitgebreid aan bod. Minstens even boeiend is dan weer het kunstnijverheidsmuseum Florishof. Ook dit museum brengt een stukje historie dat het dagelijks leven in Oostduinkerke ruim honderd jaar terug typeerde tot leven. Dit museum wacht je op in het oudste vissershuis van de paardenvissersgemeente.

 

Uiteraard liggen ook de andere kuststeden en hun geheimen op een boogscheut van jouw vakantiehuis. Een vakantiehuis kopen in Oostduinkerke staat op die manier gelijk aan jarenlang genot.

 

<p><b>Goedkoper</b> dan<br /> je denkt</p>

Goedkoper dan
 je denkt

<p>Pas <b>betalen </b>bij<br />oplevering</p>

Pas betalen bij
oplevering

<p>Kan je bij verhuur<br />ook <b>geld opleveren</b></p>

Kan je bij verhuur
ook geld opleveren

<p>Vakanties dicht bij<br />de<b> natuur</b></p>

Vakanties dicht bij
de natuur

<p>Gegarandeerde<br /><b>rust en comfort</b></p>

Gegarandeerde
rust en comfort

Andere vakantiewoningen voor 4 personen in ons aanbod.

Streep_blauw.svg

Wanneer je " vakantiehuis kopen Oostduinkerke 4 personen " leest denk je toch spontaan aan ultieme ontspanning het hele jaar door? Dat klopt, maar toch is het ook veel meer dan enkel dat. Vakantiehuis kopen Oostduinkerke 4 personen is bijvoorbeeld synoniem komen te staan met ultieme ontspanning het hele jaar door. Niet alleen omdat wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat het kustgebied een positieve invloed heeft op onze gemoedstoestand, maar ook omdat er gewoon zo veel ontspanningsmogelijkheden zijn.

 

 

Een vakantiehuis kopen in Oostduinkerke voor 4 personen kan je doen om er samen met de kinderen op uit te trekken. Met de nabijheid van onder andere Plopsaland, Plopsaqua en Aquafun heeft de regio dan ook heel wat te bieden voor de allerkleinsten. Te veel drukte? Dan kan je een grote wandeling maken door de vele duinen of doorheen het Natuurreservaat De Westhoek.

 

 

Weet dat voor velen een vakantiehuis kopen te Oostduinkerke voor 4 personen eerder een financiële beslissing is. Zij zien het dan als een investering die zichzelf zal terugverdienen. Door de grote toevloed aan toeristen heeft de verhuurmarkt in Oostduinkerke inderdaad heel wat potentieel. Als je het goed aanpakt heb je dan ook niet alleen een aangename en rustgevende stek, maar verdien je er in het toeristisch hoogseizoen nog een flinke duit mee. Uiteraard kan je dan nog steeds zelf jouw stulpje betrekken. Misschien ook ineens jouw vrienden uitnodigen? De mogelijkheden lijken eindeloos.