Ontvang nu meer info!

Vraag onze brochure aan en lees er alle informatie over onze vakantiewoningen.


Vakantiehuis kopen Oostduinkerke 6 personen

Een vakantiehuis kopen in Oostduinkerke, dat doe je niet zomaar. Dat doe je omdat je met het hele gezin wilt genieten van de natuur en vrijheid die deze badstad ons te bieden heeft. Omdat je er met de kinderen op uit wilt trekken naar leuke toeristische trekpleisters zoals Aquafun Oostduinkerke. Omdat je geniet van ellenlange wandelingen met het toneel van eb en vloed op de achtergrond. Dat alles vind je natuurlijk in Oostduinkerke. Misschien ligt jouw vakantiewoning wel op jullie te wachten? Toch eerst verder neuzen in de vele bezienswaardigheden van deze prachtige badstad? Wij doen een en ander voor jou uit de doeken op basis van drie verschillende profielen: de cultuurtoerist, de natuurtoerist en de sporttoerist.

 

Voor de cultuurtoerist verwijzen we op lokaal niveau naar het Nationaal Visserijmuseum en het Kunstnijverheidsmuseum Florishof. In het Nationaal Visserijmuseum ontdek je de culturele geschiedenis van de Vlaamse kust- en zeevisserij. Onder andere het verhaal van de garnaalvissers te paard komt er uitgebreid aan bod. In het kunstnijverheidsmuseum keer je dan weer een eeuw terug in de tijd en ontdek je hoe de gewone mensen vroeger leefden in de vele lokale dorpjes. Het mag wat meer zijn? Spring dan op de kusttram en ontdek het museum Paul Delvaux in Sint-Idesbald, het abdijmuseum in Koksijde of bezoek een van de vele oorlogsmusea in de buurt van de IJzer.

 

Vissershuis

Tot 6 personen

  • Tussen 85m2 en 100m2 woonoppervlakte
  • 3 of 4 aangename slaapkamers
  • Afgewerkte keuken met vaastwas, elektrisch fornuis,...
  • Badkamer met apart toilet en gastentoilet
  • Inclusief privéparkeerplaats en berging
  • Zuidgerichte en omheinde tuin
  • Afwerking naar keuze
  • vanaf 193.000 euro

Ja, Stuur mij de technische fiches.


Ook voor zij die op zoek zijn naar een portie geschiedenis en cultuur heeft Oostduinkerke heel wat in petto. We denken bijvoorbeeld aan het Nationaal Visserijmuseum waar je alles ontdekt over de Vlaamse zee- en kustvisserij. Onder andere de geschiedenis van de in het zicht verschijnende garnaalvissers komt er uitgebreid aan bod. Minstens even boeiend is dan weer het kunstnijverheidsmuseum Florishof. Ook dit museum brengt een stukje historie dat het dagelijks leven in Oostduinkerke ruim honderd jaar terug typeerde tot leven. Dit museum wacht je op in het oudste vissershuis van de paardenvissersgemeente.

 

Uiteraard liggen ook de andere kuststeden en hun geheimen op een boogscheut van jouw vakantiehuis. Een vakantiehuis kopen in Oostduinkerke staat op die manier gelijk aan jarenlang genot.

 

<p><b>Goedkoper</b> dan<br /> je denkt</p>

Goedkoper dan
 je denkt

<p>Pas <b>betalen </b>bij<br />oplevering</p>

Pas betalen bij
oplevering

<p>Kan je bij verhuur<br />ook <b>geld opleveren</b></p>

Kan je bij verhuur
ook geld opleveren

<p>Vakanties dicht bij<br />de<b> natuur</b></p>

Vakanties dicht bij
de natuur

<p>Gegarandeerde<br /><b>rust en comfort</b></p>

Gegarandeerde
rust en comfort

Andere vakantiewoningen voor 6 personen in ons aanbod.

Streep_blauw.svg

VAKANTIEHUIS

Wenduine

VAKANTIEHUIS

Lombardsijde

Ongeacht of je nu een cultuur-, natuur- of sporttoerist bent: een vakantiehuis kopen Oostduinkerke 6 personen is altijd een goed idee. Zeker wanneer we willen genieten van de gezelligheid van het hele gezin maar toch onze privacy op prijs stellen. Een vakantiehuis te Oostduinkerke voor zes personen bestaat uit individuele slaapkamers, een gezellige zithoek en een uitgebreide keuken.

 

Een vakantiehuis kopen in Oostduinkerke voor 6 personen, dat doe je niet alleen voor jezelf. Dat doe je om er samen met vrienden of met het hele gezin op uit te trekken. Uiteraard valt er ook voor de kinderen heel wat te beleven. We denken hierbij niet enkel aan Aquafun in Oostduinkerke zelf, maar ook aan de attractieparken in de nabijheid. Onder andere Plopsaqua, Plopsaland en Sea Life zouden we alvast hoog op de agenda plaatsen. Minstens even boeiend is een boottocht met Rederij Seastar. Even op de kusttram hoppen en embarkeren te Nieuwpoort!

 

Liever een weekendje weg met vrienden? De vele horecazaken in de regio maken het inderdaad een gezellig culinair samenzijn. Voor zij die wat meer willen is ook het Casino van Koksijde met al zijn pracht en praal een echte aanrader.

 

En de andere dagen van het jaar? Dan kan je kiezen voor de zekerheid en comfort van jouw eigen stukje Oostduinkerke of kan je gewoon kiezen voor een aantrekkelijk verhuurrendement.

 

Een vakantiehuis kopen te Oostduinkerke voor 6 personen: dat is het hele jaar door gezellig genieten.