Ontvang nu meer info!

Vraag onze brochure aan en lees er alle informatie over onze vakantiewoningen.


Vakantiehuis Wenduine

De comfortabele vakantiehuizen in Wenduine, met een buitengewone ligging vlakbij zee en strand, zijn een streling voor het oog. De vakantiehuizen hebben een gezellige woonoppervlakte van 100m2. Dankzij de 3 slaapkamers bieden de huizen in Wenduine plaats aan 6 personen. 

 

Een pad, van aan de vakantiewoning tot aan de zee en het strand, geeft een rechtstreekse toegang tot een onbeperkte voorraad aan gezonde jodiumlucht!

Vissershuis - laatste woning te koop !

Tot 6 personen

 • Geïsoleerde, energiezuinige woningen
 • Inclusief parking en berging
 • Volledig afgewerkt
 • mogelijkheid tot verhuren
 • Materialen van de beste kwaliteit
 • Omheinde zuidgerichte tuin
 • 200.000 euro

Ja, stuur mij de technische fiches!


<p><b>Goedkoper</b> dan<br /> je denkt</p>

Goedkoper dan
 je denkt

<p>Pas <b>betalen </b>bij<br />oplevering</p>

Pas betalen bij
oplevering

<p>Kan je bij verhuur<br />ook <b>geld opleveren</b></p>

Kan je bij verhuur
ook geld opleveren

<p>Vakanties dicht bij<br />de<b> natuur</b></p>

Vakanties dicht bij
de natuur

<p>Gegarandeerde<br /><b>rust en comfort</b></p>

Gegarandeerde
rust en comfort

Waarom Wenduine zo leuk is

 • Schilderachtig dankzij het vissersverleden
 • prachtig vergezicht vanuit het Spioenkopje
 • Prinses der Badsteden

 • subtropisch zwembad vlakbij in De Haan
 • ruim aanbod aan horecazaken
 • grote open speelruimte langs de duinen

Wegdromen: voor, tijdens of na de strandwandeling?

 

Wenduine is een gezellige schilderachtige badplaats aan de Belgische kust en een deelgemeente van De Haan. De twaalf kilometer lange kuststrook vormt het langste strand van de Vlaamse kust. Dit maakt het de ideale plaats voor iedereen die houdt van een uitgebreide strandwandeling en garandeert dat je steevast een rustig plekje kan vinden om te zonnebaden.

 

Naast de goed onderhouden prachtige witte zandstranden en de natuur is er voor de meerwaardezoeker de kans om enkele culturele hoogstandjes in de ruimere omgeving te ontdekken, dit allemaal makkelijk bereikbaar vanaf je eigen vakantiehuisje. Denk maar aan een uitstapje naar Oostende, Sluis, Brugge of Damme.

Geef je kinderen de vakantie van hun leven

 

Deze Prinses der Badsteden is ook de ideale vakantiebestemming aan de kust voor de kinderen, op de dijk bevindt zich de Rotonde, een grote open speelruimte aan de duinen en voor dolle pret op een druilerige dag kan je zeker terecht in het subtropisch zwembad van De Haan. In een van de vele horecazaken kan je het lekkers dat onze Noordzee te bieden heeft ontdekken.

Misschien heeft u eerder interesse in deze projecten?

Streep_blauw.svg
Lombardsijde
Vakantiehuis

Een vakantiehuis kopen in Wenduine is de ideale gelegenheid om heerlijk uit te waaien en te ontspannen, wanneer je dit maar wil. Een wandeling doorheen de hoge duinen of een relaxte dag op het strand, dit kan binnenkort allemaal op wandelafstand vanaf je tweede thuis met je eigen vakantiehuis. Familie of vrienden uitnodigen op een originele locatie of even weg van het dagdagelijkse gedoe? In je eigen vakantiehuis kan dit allemaal.

 

Naast de sociale voordelen, is een vakantiehuis kopen te Wenduine een ideale financiële investering voor de toekomst, denk hierbij maar aan de meerwaarde na enkele jaren of de mogelijke opbrengsten uit verhuur wanneer je zelf geen gebruik kan maken van je tweede huis. Steeds meer mensen beslissen, na hun pensioen, om zich voorgoed aan de kust te vestigen en te genieten van welverdiende rust.