Ontvang nu meer info!

Vraag onze brochure aan en lees er alle informatie over onze vakantiewoningen.


Vakantiehuis kopen Wenduine 6 personen

Wenduine, keer op keer verwonderd. Hoe dan ook is Wenduine erg trots op zijn strand. Dat is dan ook niet onlogisch: het is het langste strand van de volledige Vlaamse kust. Dit fijn zandstrand neemt maar liefst twaalf kilometer in beslag. Ideaal om te baden, gaar te bakken in de zon of om ellenlange wandelingen te maken tijdens een grauwe winteravond. Een enkele keer doorbreekt de wandeldijk dan wel het lange brede strand maar laat dat nu net de charme van het Wenduinse strand zijn.

 

In de regio wachten ook heel wat bezienswaardigheden je op. We denken bijvoorbeeld aan het subtropisch zwembad van De Haan en ook haar Historische villawijk in Anglo-Normandische stijl mag er echt wel wezen. Verder in het verleden vind je dan weer de Grote Schamele Weecke in Vlissegem. Niet bij de deur maar dan huur je toch gewoon een fiets en maak je er een sportieve uitstap van? De vele molens in de wijde omtrek zullen er alvast niet om malen.

Vissershuis

Tot 6 personen

  • Geïsoleerde, energiezuinige woningen
  • Inclusief parking en berging
  • Volledig afgewerkt
  • mogelijkheid tot verhuren
  • Materialen van de beste kwaliteit
  • Omheinde zuidgerichte tuin
  • 200.000 euro

Ja, Stuur mij de technische fiches.


Ook voor zij die op zoek zijn naar een portie geschiedenis en cultuur heeft Oostduinkerke heel wat in petto. We denken bijvoorbeeld aan het Nationaal Visserijmuseum waar je alles ontdekt over de Vlaamse zee- en kustvisserij. Onder andere de geschiedenis van de in het zicht verschijnende garnaalvissers komt er uitgebreid aan bod. Minstens even boeiend is dan weer het kunstnijverheidsmuseum Florishof. Ook dit museum brengt een stukje historie dat het dagelijks leven in Oostduinkerke ruim honderd jaar terug typeerde tot leven. Dit museum wacht je op in het oudste vissershuis van de paardenvissersgemeente.

 

Uiteraard liggen ook de andere kuststeden en hun geheimen op een boogscheut van jouw vakantiehuis. Een vakantiehuis kopen in Oostduinkerke staat op die manier gelijk aan jarenlang genot.

 

<p><b>Goedkoper</b> dan<br /> je denkt</p>

Goedkoper dan
 je denkt

<p>Pas <b>betalen </b>bij<br />oplevering</p>

Pas betalen bij
oplevering

<p>Kan je bij verhuur<br />ook <b>geld opleveren</b></p>

Kan je bij verhuur
ook geld opleveren

<p>Vakanties dicht bij<br />de<b> natuur</b></p>

Vakanties dicht bij
de natuur

<p>Gegarandeerde<br /><b>rust en comfort</b></p>

Gegarandeerde
rust en comfort

Wat denk jij bij het zien van " vakantiehuis kopen in Wenduine voor 6 personen " ? "Rust" en "comfort" zijn de twee meest gehoorde antwoorden. Volledig terecht want Wenduine wordt nu eenmaal gekenmerkt door zijn uitgestrekte zandstranden waar je 's avonds nog in alle rust wandelen kan. Afwisselend weten spelende kinderen het harmonieuze gevoel van rust op te vrolijken met onschuldig kinderplezier. Indien je zelf kleine rakkers hebt, zullen deze dus zonder problemen nieuwe vriendjes vinden waarmee ze er op los zullen ravotten.

 

 

Een vakantiehuis kopen in Wenduine doe je toch voornamelijk om eindelijk eens uit de drukke omgeving weg te zijn en de grijze betonnen omgeving in te ruilen voor de nodige dosis ontspanning en ziltige winden. Bovendien kan je via verhuur je investering terug verdienen en er op langere termijn nog een aardig centje aan overhouden. Later kan jij nog steeds beslissen om je er net zoals enkele voorgangers definitief te vestigen. Of eventueel te profiteren van de meerwaarde die een verkoop ongetwijfeld oplevert.

 

Lijken jij, jouw gezin en vrienden in dit plaatje te passen? Dan staat vakantiehuis kopen Wenduine 6 personen garant voor ultiem genot. Geen vrees: wanneer het opnieuw wat drukker mag dan kom je gewoon tijdens het toeristisch seizoen of neem je de kusttram naar een van de drukkere badsteden van de Vlaamse kust.

 

Samengevat: een vakantiehuis kopen in Wenduine doe je voor rust en comfort met het hele gezin, zonder dat dat ook echt een verplichting moet zijn.