Slechts 1 villa nog te koop!

Nieuwbouw te koop in Lombardsijde

Slechts 1 villa nog te koop!

Wonen in Lombardsijde (Middelkerke)? Dan zijn onze 4 koppelwoningen een interessante optie. De woningen zijn nog niet afgewerkt, dus je kan helemaal vrij kiezen. Dit zijn geen vakantiewoningen, met andere woorden, je kan er je laten domiciliëren. Vanaf nu dus altijd een groot vakantiegevoel. Absoluut pluspunt: je hoeft pas te betalen bij oplevering. Dat maakt dat je langer kan doorsparen en dus gespaard blijft van risico's.

 

De woningen zijn gelegen aan het vakantiepark Duinenwind. Een rustige omgeving omgeven door natuur, rust en polders. 

Volle eigendom
Onze huizen in Lombardsijde
  •    Slechts 4
  •    Domicilie mogelijk
  •    Afwerking naar keuze
  •    Vanaf 299.000 euro

Slechts 1 villa nog te koop!

<p><b>Goedkoper</b> dan<br /> je denkt</p>

Goedkoper dan
 je denkt

<p>Pas <b>betalen </b>bij<br />oplevering</p>

Pas betalen bij
oplevering

<p>Kan je bij verhuur<br />ook <b>geld opleveren</b></p>

Kan je bij verhuur
ook geld opleveren

<p>Vakanties dicht bij<br />de<b> natuur</b></p>

Vakanties dicht bij
de natuur

<p>Gegarandeerde<br /><b>rust en comfort</b></p>

Gegarandeerde
rust en comfort

Waarom het fijn is om een vakantiehuis te hebben in Lombardsijde?

  • Lombardsijde is rust
  • Vlakbij de Noordzee
  • Dorp in opmars
  • Strand met weinig bebouwing
  • Breedste strand van de kust
  • Alle winkels dichtbij

Onbekend is onbemind: zonde!

 

Wie kent Lombardsijde? Weinig mensen gaan dit dorpje met amper 1800 inwoners kennen. Buiten een gekend wielrenner zijn er geen grote namen geboren. Grote toeristische attracties vind je er al evenmin. Waarom zou een mens dan in Lombardsijde willen wonen? Voor de rust! Een kabbelend dorpje dat niet onder voet wordt gelopen. Een plek waar je heerlijk kan onthaasten. Een plek waar je plezier vindt in de rust en de natuur. 

De actieve rust

 

Lombardsijde is dan misschien klein en rustig, dat betekent echter niet dat er niks is. Je hebt alle winkels dichtbij. En er valt heel wat te beleven. Prachtige fiets- en wandelroutes, een bloeiende middenstand en uiteraard de immer aantrekkelijke Noordzee. Ben je dus al een kustwoner? Dan hoef je je "zètje" geen seconde te missen. 

Wonen in Lombardsijde staat garant voor pittoresk wonen. Lombardsijde is een deelgemeente van Middelkerke, maar je kan het amper vergelijken. Dit kleine, van oudsher, vissersstadje ligt aan de Ijzermonding en doet nog steeds liefelijk aan. Wie erop gebrand is om in Lombardsijde te gaan wonen, die weet wel waarom. De kerk en het aanpalende kerkhof, misschien niet de plek met de meeste ambiance, ogen zo typisch Vlaams. Precies geknipt uit een schilderij van Vlaamse Meesters.

 

Al een tijdje op zoek naar een woning aan de Belgische Kust? Dan besef je dat een woning aan zee best wel een dure aangelegenheid kan zijn. Onze woningen in Lombardsijde zijn ruime woningen aan een zeer scherpe prijs waarbij je zelf de afwerking volledig kan kiezen. Ben jij helemaal overtuigd van Lombardsijde? Laat ons dan een afspraak inboeken! Wie weet woon je straks in Lombardsijde!