Huur een vakantieverblijf aan de kust

Ontdek onze parken aan de Belgische Kust

Op vakantie in Bredene

De enige Vlaamse kustgemeente, waar de duinen het zandstrand nog voorrang krijgen op een zeedijk.

Op vakantie in Wenduine (De Haan)

De belle époque badstad bij uitstek. De prachtige gebouwen met hun schitterende details blijven toeristen (en inwoners) verbazen.

Zeer rustig, goede verzorgde en propere vakantiehuisjes. Vriendelijke sfeer met personeel. Eigenaars steeds hulpvaardig. Diervriendelijk, 150 meter van de duinen en strand, ideaal met kinderen. En vooral gezonde zeelucht! 

Roger Smeets

Heel mooi en rustig park. Heel vriendelijk personeel, we komen hier 2x per jaar. 

Marianne Diericx

Mooi huisje, afwasmachine en afgebakende tuin was voor ons een echte meerwaarde! Ook vlak aan de zee, leuke vakantie gehad!

Lieve Van Dorslaer

Toffe rustige locatie, tophuisje, lekker cosy met de kachel, vriendelijke host, goed gelegen tussen Blankenberge en De Haan, heel hygiënisch, top voor met de hond (goed omheind terrein), zalig bedje (met de luxe van tv op de kamer). 

Diane

Het huis is zeer goed uitgerust. Zelfs fietsen en tennisraketten ter beschikking. Vriendelijk onthaal. Het domein is zalig rustig. Op wandelafstand van een mooi stuk strand. De Haan is op enkele minuten met de auto. Wij komen terug! 

Hilde

Een vakantie voor iedereen!

Hoe houd je je hond rustig tijdens vuurwerk aan de kust?

Dit was 2019 voor Zeeparken

Ontdek waarom een huisje huren in De Haan-Wenduine altijd een goed idee is

Op zoek naar een hondensalon aan de Belgische kust?

Een vakantiewoning als investering

Bij Zeeparken staan we garant voor comfortabele en moderne vakantiewoningen. Je kan er perfect tot rust komen. Onze huizen zijn ideaal voor jonge gezinnen, hondeneigenaars, of iedereen die op zoek is naar een veilige omgeving middenin de natuur.

CLOSE_ZEEPARKEN_Tekengebied 1_Tekengebied 1

Wij zijn terug open vanaf maandag 8 februari 2021!