Bij Zeeparken kan je terecht voor kwalitatieve vakantiewoningen- en appartementen. Zowel huurders als ​​kopers vinden hier hun gading. Boek nu je leukste vakantie ooit!

Huur een vakantieverblijf aan de kust

Streep_wit.svg

Wat onze klanten zeggen

Zeer rustig, goede verzorgde en propere vakantiehuisjes. Vriendelijke sfeer met personeel. Eigenaars steeds hulpvaardig. Diervriendelijk, 150 meter van de duinen en strand, ideaal met kinderen. En vooral gezonde zeelucht! 

Roger Smeets

Wat onze klanten zeggen

Heel mooi en rustig park. Heel vriendelijk personeel, we komen hier 2x per jaar. 

Marianne Diericx

Wat onze klanten zeggen

Mooi huisje, afwasmachine en afgebakende tuin was voor ons een echte meerwaarde! Ook vlak aan de zee, leuke vakantie gehad!

Lieve Van Dorslaer

Wat onze klanten zeggen

Toffe rustige locatie, tophuisje, lekker cosy met de kachel, vriendelijke host, goed gelegen tussen Blankenberge en De Haan, heel hygiënisch, top voor met de hond (goed omheind terrein), zalig bedje (met de luxe van tv op de kamer). 

Diane

Wat onze klanten zeggen

Het huis is zeer goed uitgerust. Zelfs fietsen en tennisraketten ter beschikking. Vriendelijk onthaal. Het domein is zalig rustig. Op wandelafstand van een mooi stuk strand. De Haan is op enkele minuten met de auto. Wij komen terug! 

Hilde

Blijf op de hoogte

CLOSE_ZEEPARKEN_Tekengebied 1_Tekengebied 1.png

Beste klant,

 

We zijn blij met de beslissing van de Nationale Veiligheidsraad. Het doet ons een plezier jullie terug te mogen ontvangen in een van onze parken aan de Belgische Kust. Vanaf 8 juni kunnen we jullie opnieuw veilig verwelkomen. (Vanaf 15 juni voor inwoners buiten België.) Elk huisje wordt 100% ontsmet net voor je aankomst. 

 

Geen risico’s

Goedkoper dan een vliegtuigvakantie

 Snel op jouw bestemming

 Gezonde buitenlucht

 

Meer informatie en reservatie: klik hier.