Duinenhuis De Haan - Wenduine

4 personen

2 Slaapkamer(s)

Vakantiehuis huren De Haan - Wenduine 4 personen

Wenduine, uitgegroeid van een oud schilderachtig vissersdorpje tot de Prinses der Badsteden, is een uiterst gezellig plekje aan de Noordzee en een deelgemeente van De Haan. Vanaf het Spioenkopje, een klein gebouw bovenop een 31 meter hoge duin, krijg je een adembenemend overzicht op onder meer deze prachtige gemeente. De plek is tevens het orgelpunt van menig wandeltochtje doorheen de duinen. Dankzij het twaalf kilometer lange zandstrand vindt iedereen hier wel zijn ultieme plekje om een heerlijk dagje te bakken en braden met tussendoor een verfrissende plons in de door ons geliefde Noordzee. Ook aan plaats voor een eigen zandkasteel of voor een uitdagende beachsport is er geen gebrek.

Stap 1/2

Uw vakantie in deze woning

€ 00,00

Prijs aan het berekenen...

Gelieve een type uitrusting kiezen

Om uw boeking te vervolledigen, gelieve een type uitrusting te kiezen. Onze vakantiewoningen bieden wij aan in 3 formules. Naargelang uw wensen kunt u de uitrusting van uw verblijf kiezen.

Deze combinatie is niet mogelijk

Om uw boeking te vervolledigen, gelieve een ander type uitrusting te kiezen. Onze vakantiewoningen bieden wij aan in 3 formules. Naargelang uw wensen kunt u de uitrusting van uw verblijf kiezen.

Duinenhuis tot 4 personen

Zuidgerichte tuin

Inclusief privéparking

Zuidgerichte tuin

Inclusief privéparking

Kies uit onze type uitrustingen

Woonkamer

Flatscreen TV

Digitale tv

 

Slaapkamer

Enkele bedden

Dubbele bedden

Kinderbed

Donsdekens en kussens

(linnen zelf meebrengen)

Badkamer

Bad of douche

Toilet

Keuken

Broodrooster

Koffiezet

Waterkoker

Woonkamer

Flatscreen TV

Digitale tv

Gratis internet

Slaapkamer

Enkele bedden

Dubbele bedden

Kinderbed

Donsdekens en kussens

(linnen zelf meebrengen)

Badkamer

Bad of douche

Toilet

Keuken

Broodrooster

Koffiezet

Waterkoker

Senseo

Vaatwasser

Andere

Parasol

Woonkamer

Flatscreen TV

Digitale tv

Gratis internet

Slaapkamer

Enkele bedden

Dubbele bedden

Kinderbed

Donsdekens en kussens

(linnen zelf meebrengen)

Badkamer

Nieuwe badkamer

Bad of douche

Toilet

Hotel haardroger

Keuken

Nieuwe keuken

Broodrooster

Koffiezet

Waterkoker

Senseo

Vaatwasser

Andere

Parasol

2x ligstoelen

Op zoek naar een onvergetelijke vakantie met je jonge gezin? Er eventjes tussenuit met enkele vrienden? Dan is een vakantiehuis huren in Wenduine voor 4 personen waar je naar op zoek bent! Wenduine heeft dan ook zoveel te bieden, of je nu op zoek bent om lekker te ontspannen op mooie zandstranden of een meer actieve vakantie vol avontuur. In Wenduine vind je het allemaal!


Niet enkel de locatie is een uitstekend idee, ook de meerwaarde van het huren van een vakantiehuis heeft zo zijn voordelen. Tegenover een hotel zal de prijs het meest opvallende positieve voordeel zijn. Hiernaast ben je in je eigen vakantiehuis ook veel vrijer om te gaan en staan, waar en wanneer jij dat wil. Gezellig en fijn zelf kokkerellen of een knus restaurant uitzoeken om te dineren, de keuze is vrij. De charme van een vakantiehuis haalt het ook makkelijk tegenover een appartement. Niet in zo'n kleine schabouwelijke liften kruipen en geen overlast van luidruchtige (boven- of onder)buren (en uiteraard ook omgekeerd).
Met je eigen vakantiehuis huren in Wenduine voor 4 personen word je voorzien in al je nood aan comfort en luxe. De meeste huisjes uit ons assortiment bevatten een uitgebreide keuken, een gezellige eethoek, een badkamer met toilet en douche en minimaal twee slaapkamers. 's Avonds kan je met zijn allen in de zetel om jullie favoriete tv-show te volgen of om elkaar uit te dagen bij het spelen van een gezelschapsspel.

Een vakantiehuis huren in De Haan voor 4 personen is ideaal voor al wie er met het gezin eventjes tussenuit wil trekken. Aan de Belgische kust verblijven, vinden zeker jonge kinderen bijzonder fijn. Geef ze maar eens ongelijk want ze kunnen er ravotten, zandkastelen bouwen, zwemmen in de zee en zoveel meer waardoor hun dagen snel gevuld raken met oeverloos plezier. Een vakantiehuis huren heeft enkele voordelen ten opzichte van een appartement of hotel, zo geniet je in alle rust en met de nodige privacy van het nodige comfort die zo'n huis te bieden heeft. Je hoeft niet aan te schuiven met ongeduldige kinderen aan een groot buffet of je moet niet in een piepkleine lift kruipen met al jouw bagage. Ook financieel is het veel interessanter dan het huren van een hotelkamer waar je toch zo weinig mogelijk tijd wenst te spenderen.


Ook wensen steeds meer mensen om even met enkele vrienden enkele dagen vakantie te nemen, weg van het drukke gedoe, ook hiervoor is een vakantiehuis huren in De Haan voor 4 personen een uitstekend idee. Volledig vrij en zonder verplichtingen kan je dagactiviteiten inplannen, voor elk wat wils. De natuurliefhebber haalt zijn hart op in de nabijgelegen Duinbossen met zijn unieke fauna en flora. Voor een vleugje cultuur kan je dan weer terecht in Brugge, Oostende of Damme. Ontdek tevens zeker eens de typische bouwstijl van de binnenstad van deze badplaats. Overdag rondkuieren in een van de vele shoppingsstraten en 's avonds een hapje eten in een van de vele uitstekende restaurants, dit kan allemaal vanuit je vakantiehuis in De Haan!

Al plannen voor de zomer? 

Lees onze gratis brochure!