Huur een vakantieverblijf aan de kust

Streep_wit.svg

Vakantiehuis huren in Bredene voor 6 personen

Bredene is een heuse parel aan de Belgische kust. Gelegen tussen Oostende en De Haan is deze badplaats nog enigszins onbekend bij het grote publiek. Uiteraard kent iedereen Bredene van zijn naaktstrand, deze 400 meter lange kuststrook is dan ook uniek in België maar Bredene heeft zoveel meer te bieden dan dit. Niet in het minst steekt Bredene boven veel andere plaatsen aan de Noordzee uit dankzij de vele ongerepte natuur in de omgeving en de daarbij horende variëteit aan fauna en flora. Ontdek er onder meer zeldzame planten als onderaardse klaver, grote teunisbloem, geel walstro en blauwe bremraap of spot er vogelsoorten zoals de braamsluiper, grasmus, roodborsttapuit… en met een beetje geluk tref je er zelfs een ransuil, blauwe kiekendief of een schaars geworden houtsnip aan. Hiernaast heb je de uitgebreide mogelijkheid om te wandelen en te fietsen, zelfs aan een mountainbikeparcours werd gedacht.

Vissershuis

Tot 3 personen

  • Veel leefruimte 
  • Aparte bovenverdieping
  • Vlakbij de zee
  • Privéparking en zuidgerichte tuin
  • Kies jouw comfort: Classic, Cosy, Premium

Hoeveel comfort wil je?

Streep_blauw.svg

Classic

Cosy

Premium

Koffiezet

Broodrooster

Flatscreen

Waterkoker

Senseo

Vaatwas

Parasol

Gratis internet

Hotel haardroger

Ligstoelen (2)

Nieuwe badkamer (≤ 5j)

Nieuwe keuken (≤ 5j)

Een vakantiehuis huren in Bredene voor 6 personen is een uitstekend idee voor grote gezinnen. Ook wie er voor een bepaalde periode op uit wil met enkele vrienden en vriendinnen kan hier zeker terecht. Al het benodigde comfort die je wenst aan te treffen tijdens een kort verblijf aan de Noordzee is er voorhanden. In tegenstelling tot een hotel of een appartement vind je hier ook rust en privacy terug die je elders niet altijd aantreft, dit voor een zeer voordelige prijs.


Op reis naar Bredene is een aanrader voor al wie houdt van de Belgische kust, meer nog dan andere badplaatsen kan je hier genieten van de uitzonderlijke fauna en flora die deze regio te bieden heeft dankzij de vele hectaren natuurdomeinen en uitgebreide duinengordel. Uiteraard is het ook mogelijk om jouw eigen plekje op het strand in te palmen en daar te genieten van alle mogelijke traditionele recreatievormen die de kust te bieden heeft. Een vakantiehuis huren in Bredene voor 6 personen betekent dat je van de volledige vrijheid geniet om jouw doen en laten in te palmen. 's Avonds zelf een uitgebreide maaltijd met verse producten van de Noordzee bereiden of kiezen uit een van de talrijke restaurants, dat kan allemaal. Een gezelschapsspel voor het hele gezin, gezellig vanop de bank naar je favoriete serie kijken of toch nog een avondwandeling met een tussenstop in een lokaal café om een streekbiertje te proeven, in je vakantiehuis te Bredene beslis je dit allemaal zelf.

Al plannen voor de zomer? 

Lees onze gratis brochure!