FAQ

De meest gestelde vragen!

De meest gestelde vragen! Vind je hier het antwoord op jouw vraag niet terug?
Contacteer ons gerust!

Alles over het in- en uitchecken

Hoe laat kan men inchecken en wanneer moet men het huis verlaten?

De check in is vanaf 15u. Voor de check out heeft u tijd tot 10u. Indien de check out na 12u is, dan wordt een extra nacht aangerekend. Huurders die op zondag vertrekken kunnen de sleutel in de brievenbus bij de receptie gooien.

Wie is verantwoordelijk voor de schoonmaak?

De schoonmaak is inbegrepen in de prijs, wij vragen u echter de woning proper achter te laten. De huurder is verantwoordelijk voor de vaat, als ook voor het verwijderen van alle uitwerpselen en haren van eventuele huisdieren ( dit geldt ook voor de tuin ). Het afval brengt u naar het afvalhok, vuile lakens kunt u in het huisje laten liggen.

Alles over het annuleren van jouw boeking

Is het mogelijk om een annulatieverzekering af te sluiten?

Voor slechts 5% van de huurprijs kunt u via ons een annulatieverzekering afsluiten. Deze verzekering zorgt ervoor dat u in geval van ziekte, ongeval of familiale omstandigheden de reservering kosteloos kunt annuleren.

Alle praktische afspraken

Zijn huisdieren in het park toegelaten?

Huisdieren zijn, in tegenstelling tot veel andere parken, toegelaten. Om dit ook in de toekomst te behouden is het noodzakelijk dat de dieren aan leiband blijven. Huisdieren zijn verboden in/aan het zwembad en op de sportterreinen. De eigenaar blijft verantwoordelijke voor eventuele schade of letsels aan een derde partij, als ook voor alle veroorzaakte uitwerpselen. Personen die deze regels overtreden, kunnen de toegang tot het park verboden worden. Alle huisdieren ( max. 2/huis) moeten aan de receptie aangemeld zijn.

Hoeveel moet ik betalen voor mijn honden?

De toeslag bedraagt € 5 per hond per nacht.

Alle praktische afspraken

Waar kunnen we de auto parkeren?

Bij iedere woning behoort een parking met hetzelfde nummer, in het park wordt 1 auto per huis toegelaten. Indien er meerdere voertuigen zijn, dan kunnen die op de bezoekersparking geparkeerd worden. Indien deze volzet is kan met de auto buiten het park parkeren. Het is ten strengste verboden om de wagen op een parking van een andere woning, het perceel, op de wegen of groenzones te parkeren. Bij een overtreding wordt eerst een waarschuwing gegeven, indien nodig kan het voertuig worden weggesleept.

Waar kan met het afval deponeren?

Bij de receptie bekomt u de correcte afvalzakken. Deze kunt u deponeren in de daartoe behorende hokjes die zich in het park bevinden. Glas en papier worden gesorteerd en kunt u in de container gooien.

Hoe bekomt men nadien de waarborg terug?

De eventuele extra kosten ( lakens, huisdieren, stroom en gas) worden nadien van de 200€ waarborg afgetrokken. De waarborg word binnen de 10 dagen en na controle van de woning op uw rekening terug gestort. In geval van diefstal wordt de volledige waarborg ingehouden.