Huur een vakantieverblijf aan de kust

Streep_wit.svg

Vakantiehuis huren in Bredene voor 4 personen

Bestaat er aan de Belgische kust nog een plek zonder zeedijk en met een ongerepte en ononderbroken duinenrij? Weldegelijk en deze is terug te vinden tussen de badsteden De Haan en Oostende, meer bepaald in de kuststad Bredene.

 

Bredene is uiteraard nog veel beter gekend bij het grote publiek voor een ander uniek fenomeen. Namelijk het naaktstrand van Bredene. Deze strook van een goede 400 meter is dankzij een beschermd duinenreservaat eromheen uitstekend afgeschermd, zodat te allen tijde de privacy van de nudist wordt gegarandeerd. Daar staat dus tegenover dat Bredene ook zeer de moeite waard kan zijn voor de zonnekloppers die niet in hun Adam- of Evakostuums willen rond paraderen.

Duinenhuis

Tot 4 personen

  • Zuidgerichte tuin
  • Inclusief privéparking
  • 500 meter van de duinen
  • Huisdieren toegelaten! (max. 2)
  • Kies jouw comfort: Classic, Cosy, Premium

Hoeveel comfort wil je?

Streep_blauw.svg

Classic

Cosy

Premium

Koffiezet

Broodrooster

Flatscreen

Waterkoker

Senseo

Vaatwas

Parasol

Gratis internet

Hotel haardroger

Ligstoelen (2)

Nieuwe badkamer (≤ 5j)

Nieuwe keuken (≤ 5j)

Een vakantiehuis huren in Bredene voor 4 personen is een goed idee voor wie er even op uit wil met zijn gezin. De dag van vandaag bestaan de meeste gezinnen uit vier mensen, dus veel groter hoeft zo'n huis niet te zijn. Gezellig met de kinderen enkele dagen of een langere periode uitwaaien aan de Belgische kust is een ideale vrijetijdsbesteding. Het vakantiehuis is voorzien van alle benodigde faciliteiten en garandeert een zorgeloze vakantie.


Niet enkel jonge gezinnen kunnen een vakantiehuis huren in Bredene voor 4 personen maar ook een koppel kan hier gebruik van maken of eventueel samen met een bevriend koppel zodat de kosten kunnen worden gedeeld. Het is tegenwoordig ook in trek om er met enkele vrienden eens een periode tussenuit te trekken, ontspannen aan de Vlaamse kust en 's avonds de sfeer opsnuiven in een kroeg of op een feestje. Hierna huiswaarts trekken met een zeebriesje richting jouw gezellig vakantiehuis, heerlijk is het.


Vanaf je gehuurd vakantiehuis in Bredene vind je op wandel- of fietsafstand alle toeristische bezienswaardigheden in de buurt terug. Een dagje Sluis, Brugge, Oostende of Damme behoort ook tot de mogelijkheden en is zeker eens de moeite waard. Maar ontdek vooral zelf wat je allemaal kan vanuit je gedroomde vakantieplek. Een vakantiehuis heeft tegenover een appartement nog enkele voordelen, zo hoef je niet met al jouw gerief in een veel te kleine lift. Voorts heb je alle comfort dat ook een appartement te bieden heeft maar dit zonder overlast die luidruchtige buren al eens durven maken.

Al plannen voor de zomer? 

Lees onze gratis brochure!