Ontvang nu meer info!

Vraag onze brochure aan en lees er alle informatie over onze vakantiewoningen.


al 85% verkocht

Vakantiehuis Oostduinkerke (Westhinder II)

Slechts 2 woningen nog te koop!

Op domein Westhinder vind je drie types vakantiewoningen. Vissershuizen, polderhuizen en duinenhuizen. Elk van deze gezellige vakantiehuizen hebben hun eigen karakteristieken. De ene al wat groter dan de andere. Je hebt de keuze tussen 2 of 3 slaapkamers. Ideaal voor een gezin of voor jouw bezoek.

 

Ken je Oostduinkerke al een beetje? Dan weet je vast dat het de perfecte badplaats is voor jouw vakantie. Of dé locatie om de vakantiewoning te verhuren. Met sterke bezettingsgraden kan je bijna spreken van een gegarandeerde huuropbrengst. Absoluut het overwegen waard voor wie op zoek is naar een duurzame investering.

Vissershuis

zeeparken-vissershuis

 • 2 of 3 slaapkamers
 • bewoonbare oppervlakte van 85 tot 100 m2
 • inclusief regenwaterput en zonnepanelen

Polderhuis

zeeparken-polderhuis

 • 3 slaapkamers
 • bewoonbare oppervlakte van 100 m2
 • inclusief regenwaterput en zonnepanelen

Duinenhuis

zeeparken-duinenhuis

 • 2 slaapkamers
 • bewoonbare oppervlakte van 60 m2
 • inclusief regenwaterput en zonnepanelen

<p><b>Goedkoper</b> dan<br /> je denkt</p>

Goedkoper dan
 je denkt

<p>Pas <b>betalen </b>bij<br />oplevering</p>

Pas betalen bij
oplevering

<p>Kan je bij verhuur<br />ook <b>geld opleveren</b></p>

Kan je bij verhuur
ook geld opleveren

<p>Vakanties dicht bij<br />de<b> natuur</b></p>

Vakanties dicht bij
de natuur

<p>Gegarandeerde<br /><b>rust en comfort</b></p>

Gegarandeerde
rust en comfort

Wat Oostduinkerke te bieden heeft

 • een breed strand, ideaal om te spelen
 • heel veel leuke horeca-adresjes
 • het Nationaal Visserijmuseum

 • de hoogste duin van het land
 • ononderbroken strand tot Frankrijk
 • de UNESCO garnaalvissers

Is een vakantiehuis kopen
in Oostduinkerke een goed idee?

 

Tuurlijk wel, wie een vakantiewoning koopt in Oostduinkerke die beklaagt het zich nooit. De badstad blijft enorm veel volk aantrekken. De rust en de brede wandelpromenade spreekt zowel de wandelaar als de actieve vakantieganger aan. Ondanks de modernisering is de sfeer van het vissersdorp toch nog wat blijven hangen. En toch is de populariteit niet storend. Het is er nooit op de koppen lopen.

 

Tenzij de Garnalenstoet door de straten van Oostduinkerke trekt. Oostduinkerke is onlosmakelijk verbonden met de heerlijke garnalen die gevangen worden net voor de kust. In alle vroegte trekken de iconische garnaalvissers erop uit. Gezeten op hun kloeke boerenpaarden en getooid in het blinkende gele pakken, sleuren ze tientallen kilo’s heerlijke garnalen uit de Noordzee.

Voor de genieters

 

Oostduinkerke is ook op maat gesneden van de levensgenieters. Schitterende restaurants, bistro’s en brasserieën, verspreid doorheen het Oostduinkerkse grondgebied, bieden smakelijke gerechten aan. Elke bourgondiër komt er aan zijn trekken. En dat hebben we niet van horen zeggen.

 

Eens Oostduinkerke, altijd Oostduinkerke. Om maar te zeggen dat deze kustgemeente een zeer trouw publiek kent. Waarom zou je veranderen als het er zo goed is? Kom en ontdek Oostduinkerke!

Een vakantiehuis kopen in Oostduinkerke is een ideale beslissing voor zij die kusttoerisme willen verzoenen met natuurlijk genot. Oostduinkerke profileert zich dan ook niet zomaar als groene kuststad: uitgestrekte duinen, natuurlijke stranden en authentieke garnaalvissers wachten je er op. Het zandstrand van Oostduinkerke loopt helemaal door tot aan de Franse grens waar je nog optimaler van natuurlijke heerlijkheid genieten kan. Een vakantiehuis kopen in Oostduinkerke is dan ook jouw eigen genot vastleggen en jarenlang genieten, ontdekken, verkennen en zandkastelen bouwen met de kinderen of kleinkinderen.

 

Toch kan je een vakantiehuis kopen in Oostduinkerke ook zien als een investering. Net zoals de andere Vlaamse kuststeden is ook hier het toerisme aan een snelle opmars bezig. Terwijl de dijken steeds verder gevuld worden met torenhoge appartementsgebouwen, blijken talloze gezinnen nog steeds de charme van een vakantiehuis te verkiezen. Door een vakantiehuis te kopen in Oostduinkerke speel je dan ook handig in op de authentieke toerist. Terwijl jouw investering zichzelf terug weet te verdienen kan je uiteraard nog steeds een plekje voor jezelf vrijhouden. Vooral tijdens de minder drukke en toeristische perioden kan je er echt tot rust komen.

 

Laat je lekker uitwaaien tijdens een ellenlange strandwandeling, neem de kusttram naar badplaatsen zoals Oostende en Knokke-Heist of hop de grens over om ook de Franse folklorische badplaatsen te ontdekken. Met een vakantiehuis in Oostduinkerke kan het allemaal. Jarenlang genot ligt dan ook op jou te wachten.