Vissershuis De Haan - Wenduine

6 personen

3 Slaapkamer(s)

Vakantiehuis huren De Haan - Wenduine 6 personen

Wenduine, dat is genieten. Voor de gezinnen en levensgenieters heeft de regio dan ook heel wat te bieden.

 

Wenduine staat gelijk aan een typische zomervakantie van zon, zee en strand. Maar niet enkel wie luilekker wil liggen zonnen, komt hier tot zijn recht. Ook de echte natuurtoerist zal in de Prinses der Badsteden zijn hartje kunnen ophalen. Zo zijn er heerlijke wandel- en fietspromenades doorheen het kleurrijke duinen- en polderlandschap aangelegd die enkele geheimen van deze prachtige regio met zijn unieke fauna en flora prijs geven. Zo kan je zowaar een hoogte van 31 meter bereiken, de op één na hoogste plek van de duinen. Het uitzicht is er gewoonweg prachtig!

Stap 1/2

Uw vakantie in deze woning

€ 00,00

Prijs aan het berekenen...

Gelieve een type uitrusting kiezen

Om uw boeking te vervolledigen, gelieve een type uitrusting te kiezen. Onze vakantiewoningen bieden wij aan in 3 formules. Naargelang uw wensen kunt u de uitrusting van uw verblijf kiezen.

Deze combinatie is niet mogelijk

Om uw boeking te vervolledigen, gelieve een ander type uitrusting te kiezen. Onze vakantiewoningen bieden wij aan in 3 formules. Naargelang uw wensen kunt u de uitrusting van uw verblijf kiezen.

Vissershuis tot 6 personen

Veel leefruimte 

Aparte bovenverdieping

 

Veel leefruimte 

Aparte bovenverdieping

 

Kies uit onze type uitrustingen

Woonkamer

Flatscreen TV

Digitale tv

 

Slaapkamer

Enkele bedden

Dubbele bedden

Kinderbed

Donsdekens en kussens

(linnen zelf meebrengen)

Badkamer

Bad of douche

Toilet

Keuken

Broodrooster

Koffiezet

Waterkoker

Woonkamer

Flatscreen TV

Digitale tv

Gratis internet

Slaapkamer

Enkele bedden

Dubbele bedden

Kinderbed

Donsdekens en kussens

(linnen zelf meebrengen)

Badkamer

Bad of douche

Toilet

Keuken

Broodrooster

Koffiezet

Waterkoker

Senseo

Vaatwasser

Andere

Parasol

Woonkamer

Flatscreen TV

Digitale tv

Gratis internet

Slaapkamer

Enkele bedden

Dubbele bedden

Kinderbed

Donsdekens en kussens

(linnen zelf meebrengen)

Badkamer

Nieuwe badkamer

Bad of douche

Toilet

Hotel haardroger

Keuken

Nieuwe keuken

Broodrooster

Koffiezet

Waterkoker

Senseo

Vaatwasser

Andere

Parasol

2x ligstoelen

Niet alleen zeehonden komen tot rust aan de Belgische kust. Vakantiehuis huren in Wenduine voor 6 personen? Dat staat natuurlijk gelijk aan genieten met het hele gezin. De vele attractieparken in de buurt van de Noordzee zijn altijd een aanrader om de jongsten van hun portie energie te ontzien. Eenmaal ze tot rust zijn gekomen kunnen jullie er dan op uit trekken en een van de vele lokale horecagelegenheden ontdekken. Streekproducten zoals mosselen en de Vlaamse grijze garnaal zijn altijd een aanrader. Liever eten met de kinderen? Dan kan je het vakantiegevoel gewoon meenemen naar het lokale pannenkoekenhuis waar je kan genieten van lokaal lekkers.


Toch is een vakantiehuis huren in Wenduine voor 6 personen ook meer dan dat. Een extra groot vakantiehuis combineert immers privacy en gemak met gezelligheid en samenzijn. Zo kan je Wenduine bezoeken met enkele vrienden en ook hen wegwijs maken doorheen de natuurlijke pracht van deze badplaats. Met vrienden verdient de Westgolf Golf Club zeker de nodige aanbeveling. Het is een ultieme manier van ontspannen in de frisse buitenlucht waar je gelijktijdig al jouw sociale contacten onderhouden kan. Een vakantiehuis huren in Wenduine voor 6 personen staat dan ook gelijk aan barstensvol plezier met al jouw vrienden.


Weet trouwens dat Wenduine een gegeerde badplaats is voor heel wat toeristen. Tijdens de zomerperiode kan het er dan wel heel druk worden, maar ook dat is genieten.

Een vakantiehuis huren in De Haan voor 6 personen staat gelijk aan dagenlang plezier. Plezier dat zich uitstrekt van de kilometerslange wandeltochten tot de vele bezienswaardigheden en festiviteiten. In de gekende Anglo-Normandische villawijk vinden we bijvoorbeeld Villa Sovoyarde waar niemand minder dan Albert Einstein in 1933 verbleef. Ook de villa's van Vaerwyck en het eerste luxehotel met stromend warm water zijn er echte must-sees. Meer zien op één dag? Probeer dan de verschillende wandelroutes die de verschillende bezienswaardigheden met elkaar verbinden. Misschien spot je intussen ook wel een van de vele beschermde windmolens die het landschap lijken te typeren?


In het vakantiehuis in De Haan voor 6 personen vind je alle luxe en comfort die je nodig hebt. 's Avonds kan je bijvoorbeeld achteruitzakken in de sofa en in alle gezelligheid genieten van een leuke film. Natuurlijk hoeft dat ook geen verplichting te zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bezoek aan de oude buurtcinema Rio. Het is een ware verademing in vergelijking met de bioscoopmastodonten die het Vlaamse filmlandschap domineren. Uiteraard zijn er ook films voor de jongeren opdat we echt met het hele gezin kunnen genieten.


Maar uiteraard kunnen we ook met vrienden een vakantiehuis huren in De Haan voor 6 personen. Misschien kunnen jullie dan wel kiezen voor een geleid bezoek aan de ambachtelijke koffiebranderij Kàn in Wenduine? Te combineren met een lunch of via de kusttram nadien een namiddag shoppen in Oostende? Een vakantiehuis huren in De Haan voor 6 personen: de mogelijkheden zijn eindeloos

Al plannen voor de zomer? 

Lees onze gratis brochure!