Vakantiehuis te koop in Middelkerke (Lombardsijde)

In Lombardsijde, deelgemeente van Middelkerke, vind je vakantiepark Duinenwind. Met zijn 25 moderne vakantiewoningen een zeer aantrekkelijke plek om je vakantie door te brengen. Droom je al even van een eigen stek aan de Belgische Kust, dan is dit een unieke kans. Ruime woningen, die voldoen aan de meest recente normen en dit alles in een rustig kader.

 

Genoeg van amper 0,11% interest op je spaargeld? Dan zijn deze vakantiehuizen in Lombardsijde een pracht van een vastgoedinvestering. Lage vaste kosten, hoge bezettingsgraad. 

Over de 25 vissershuizen in Lombardsijde
Tot 6 personen
 • Ruime woningen vol comfort
 • Inclusief parking en berging
 • Grote tuin, zuidgericht
 • Inclusief parking
 • 215.000 euro

Ja, stuur mij de technische fiches!


<p><b>Goedkoper</b> dan<br /> je denkt</p>

Goedkoper dan
 je denkt

<p>Pas <b>betalen </b>bij<br />oplevering</p>

Pas betalen bij
oplevering

<p>Kan je bij verhuur<br />ook <b>geld opleveren</b></p>

Kan je bij verhuur
ook geld opleveren

<p>Vakanties dicht bij<br />de<b> natuur</b></p>

Vakanties dicht bij
de natuur

<p>Gegarandeerde<br /><b>rust en comfort</b></p>

Gegarandeerde
rust en comfort

Waarom het fijn is om een vakantiehuis te hebben in Lombardsijde?

 • Ontvang vrienden en familie in je tweede thuis
 • Geniet van de rust wanneer jij het wil
 • Verhuur aan geïnteresseerden wanneer jij wil
 • Adem de gezonde Noordzeelucht in
 • Altijd een plek om naartoe te gaan
 • Terug naar de natuur en rust mét comfort

Onbekend is onbemind: zonde!

 

Lombardsijde aan de IJzermonding is een deelgemeente van Middelkerke, grenzend aan de historische stad Nieuwpoort. Deze rustig en gezellige plaats aan de Vlaamse kust is relatief ongekend en onbemind bij het grotere publiek, elk nadeel heeft zijn voordeel en hierdoor ontsnap je er enigszins aan de drukte die andere badplaatsen kennen.

 

Dit zonder dat Lombardsijde moet inboeten aan aantrekkelijkheid ten opzichte van die andere kustgebieden, integendeel zelfs de duinen en stranden zijn er steeds opvallend proper.

Op wandel- en fietsafstand...

 

Vanaf je vakantiehuis is alles in de omgeving, dankzij een netwerk van fiets- en wandelroutes, perfect bereikbaar. Op een druilerige dag is een uitstapje naar een van de vele historische bezienswaardigheden in de ruimere omgeving zeker eens de moeite waard.

 

Denk hierbij maar aan de IJzertoren in Ieper, de culturele binnenstad van Nieuwpoort of een dagje Oostende of Brugge behoort tot de mogelijkheden. 's Avonds kan je een van de vele verrukkelijke visgerechten die de Noordzee te bieden heeft ontdekken in een gezellige restaurant.

Een vakantiehuis kopen in Lombardsijde is een absolute aanrader voor al wie houdt van de Vlaamse kust. Dankzij de goed verzorgde stranden, duinen en natuurgebieden kan je in deze kustgemeente steeds je hart ophalen na een drukke werkweek. Een kleurtje opdoen in de zomer of een lange (strand)wandelingen maken? Met je eigen vakantiehuis aan de Noordzee kan je erop uit wanneer je maar wil en voelt het telkens als een stukje thuiskomen.

 

Lombardsijde is de ideale plek om tot rust te komen met je familie of enkele vrienden. De kinderen zullen ook meteen overtuigd zijn, wanneer ze merken dat hun tweede thuis op nog geen half uur rijden of 15 kilometer van Plopsaland De Panne is. Je eigen vakantiehuis kopen in Lombardsijde heeft naast sociale ook enkele financiële voordelen, denk maar aan de meerwaarde of mogelijke inkomsten via verhuur.