Ontvang nu meer info!

Vraag onze brochure aan en lees er alle informatie over onze vakantiewoningen.


Vakantiehuis Lombardsijde

Vakantiepark Duinenwind in Lombardsijde is een spiksplinternieuw vakantiedomein tussen het mondaine Nieuwpoort en koningin der badsteden Oostende. In Duinenwind vind je 25 moderne vakantiewoningen die voldoen aan de strengste normen en wildste eisen. Een betrouwbare investering. 

 

Op zoek naar een woning aan de kust als hoofdverblijfplaats? Dan zijn er onze koppelwoningen! Vier ruime woningen op ons vakantiedomein waar je jouw domicilie kan plaatsen. Mis deze unieke kans niet. Er zijn nog slechts 4 koppelwoningen beschikbaar. 

Vissershuis

Tot 6 personen

 • Ruime woningen vol comfort
 • Inclusief parking en berging
 • Grote tuin, zuidgericht
 • Inclusief parking
 • 215.000 euro

Ja, stuur mij de technische fiches!


Koppelwoning

VOLLE EIGENDOM

   Slechts 4

 

   Domicilie mogelijk

 

   Afwerking naar keuze

 

   vanaf 299.000 euro

WONING-LOMBARDSIJDE1.jpg
<p><b>Goedkoper</b> dan<br /> je denkt</p>

Goedkoper dan
 je denkt

<p>Pas <b>betalen </b>bij<br />oplevering</p>

Pas betalen bij
oplevering

<p>Kan je bij verhuur<br />ook <b>geld opleveren</b></p>

Kan je bij verhuur
ook geld opleveren

<p>Vakanties dicht bij<br />de<b> natuur</b></p>

Vakanties dicht bij
de natuur

<p>Gegarandeerde<br /><b>rust en comfort</b></p>

Gegarandeerde
rust en comfort

Waarom Lombardsijde zo leuk is

 • nabij de IJzermonding
 • ruime en mooi verzorgde stranden
 • duizenden orchideeën langs de kustwandelroute

 • onbemind bij het grote publiek
 • gunstige ligging vlakbij Middelkerke
 • genieten van de natuur in De Warandetuinen

Onbekend is onbemind: zonde!

 

Lombardsijde aan de IJzermonding is een deelgemeente van Middelkerke, grenzend aan de historische stad Nieuwpoort. Deze rustig en gezellige plaats aan de Vlaamse kust is relatief ongekend en onbemind bij het grotere publiek, elk nadeel heeft zijn voordeel en hierdoor ontsnap je er enigszins aan de drukte die andere badplaatsen kennen.

 

Dit zonder dat Lombardsijde moet inboeten aan aantrekkelijkheid ten opzichte van die andere kustgebieden, integendeel zelfs de duinen en stranden zijn er steeds opvallend proper.

Op wandel- en fietsafstand...

 

Vanaf je vakantiehuis is alles in de omgeving, dankzij een netwerk van fiets- en wandelroutes, perfect bereikbaar. Op een druilerige dag is een uitstapje naar een van de vele historische bezienswaardigheden in de ruimere omgeving zeker eens de moeite waard.

 

Denk hierbij maar aan de IJzertoren in Ieper, de culturele binnenstad van Nieuwpoort of een dagje Oostende of Brugge behoort tot de mogelijkheden. 's Avonds kan je een van de vele verrukkelijke visgerechten die de Noordzee te bieden heeft ontdekken in een gezellige restaurant.

Misschien heeft u eerder interesse in deze projecten?

Streep_blauw.svg
Wenduine
Vakantiehuis

Een vakantiehuis kopen in Lombardsijde is een absolute aanrader voor al wie houdt van de Vlaamse kust. Dankzij de goed verzorgde stranden, duinen en natuurgebieden kan je in deze kustgemeente steeds je hart ophalen na een drukke werkweek. Een kleurtje opdoen in de zomer of een lange (strand)wandelingen maken? Met je eigen vakantiehuis aan de Noordzee kan je erop uit wanneer je maar wil en voelt het telkens als een stukje thuiskomen.

 

Lombardsijde is de ideale plek om tot rust te komen met je familie of enkele vrienden. De kinderen zullen ook meteen overtuigd zijn, wanneer ze merken dat hun tweede thuis op nog geen half uur rijden of 15 kilometer van Plopsaland De Panne is. Je eigen vakantiehuis kopen in Lombardsijde heeft naast sociale ook enkele financiële voordelen, denk maar aan de meerwaarde of mogelijke inkomsten via verhuur.