4 tips voor jouw vakantie in Bredene

Bredene is in vele opzichten een unieke plek aan de Belgische kust. Met amper 17.000 inwoners is Bredene eerder klein en pittoresk te noemen. Het is er absoluut niet verlaten of desolaat. En dit dankzij de toeristen die graag naar Bredene komen. Ook wij zijn grote voorstander van Bredene en wel voor deze vier redenen.

#1 Geen zeedijk, maar uitgestrekte duinenrij

Bredene, misschien wel de enige badstad zonder zeedijk. Geen zeedijk maar wel een uitgestrekte duinenrij. De heerlijke natuur maakt dit tot een trekpleister voor toeristen van heinde en ver. Daarom is dit dan ook tip nummer 1: ga naar Bredene voor de unieke natuur. Vul je longen met gezonde jodiumlucht en geniet van het al dat schoons. Nog een extra tip: Domein Grasduinen, vlakbij Zeeparken en zo zalig om in rond te lopen.

#2 Zonder kleren profiteren

Tip twee is niet voor iedereen weggelegd. Als je het hebt over Bredene dan heb je het ook over het naaktstrand. Naturisten genieten er van de vrijheid op het strand. Zonder kleren profiteren ze van de zonnestralen en het gezellig samen zijn. Een brede strook van 350 meter waar je je naakt kan ontspannen.

#3 Kidsproof

Voor de derde tip spreken we de actieve vakantieganger aan. Bredene doet tal van inspanningen om iedereen een leuke tijd te geven. Schatten zoeken op de rommelmarkt, meedoen aan de bloemenwedstrijd, smullen op een Thaise markt of wat cultuur op snuiven. Voor elk wat wils. Ook aan de kinderen wordt gedacht. Je kan er minigolfen, skaten, surfen en natuurlijk ook zwemmen.

#4 Culinair genieten

Met de laatste tip willen we de innerlijke mensen versterken. In de Kapelstraat en Duinenstraat vind je een concentratie aan cafés en restaurants. Eens niet moeten koken kan heerlijk zijn. Voetjes onder tafel, lekker gerecht van de kaart kiezen, gecombineerd met een glaasje wijn of een frisse pint. Relax! In Bredene weten ze wat genieten is. Dat zal je zelf ook wel merken.

 

Zin gekregen in een vakantie in Bredene? Dan moet je bij Zeeparken zijn. Verzorgde vakantiewoningen vlakbij alles wat je hebben moet in Bredene. Boek nu jouw vakantie en geniet!