Kerst en Nieuw aan de Belgische kust

Voor de een het hoogtepunt van het jaar, voor de ander telkens opnieuw een verschrikking. Wel voor beiden is er goed nieuws. Kerst en Nieuw kan je aan de Belgische kust vieren hoe jij het wil. In complete afzondering of midden de mensen. Aan jou de keuze!

Samen vieren aan zee

Wat is er nu leuker dan om met je beste vrienden of je dichtste familieleden samen kerst en nieuw te vieren? Gezellig samenzijn, een glaasje drinken, lekker uitgebreid dineren en daarna eventueel nog een stapje in de wereld zetten. Waarom dat festijn eens niet laten doorgaan aan de Belgische kust. ’s Anderendaags kan je een frisse neus halen aan de kustlijn of de kilo’s eraf werken door een fikse duinenwandeling aan te vatten.

Wat doen?

Er valt trouwens heel wat te beleven tijdens deze sfeervolle periode. Badsteden doen hun uiterste best om de stad zo feeëriek mogelijk aan te kleden. Lampjes en lichtjes, schaatspistes, eetkraampjes en ga zo maar door. Ook de lokale handelaars toveren fijne zaken uit hun hoed. En wie weet vind je er het ultieme kerstcadeau voor oma.

 

Lees ook: Naar zee in de winter!

Lichtspektakel aan zee

Tussen Kerst en Nieuw organiseren veel steden langs de Belgische kust ook een vuurwerk. Een kleurrijk spektakel dat nog eens bijdraagt aan het feestelijk gevoel. Of wat dacht je van een kerstboomverbranding met een glaasje glühwein? De unieke wintersfeer beleven aan onze Belgische kust is een fantastische ervaring: voor jong en oud!

Logeren bij Zeeparken

Logeren kan makkelijk en niet duur bij Zeeparken. Onze vakantiedomeinen liggen op wandelafstand van al wat leuk is. Zin om te wandelen? Dan zijn zowel de stranden als de duinen vlakbij. Eerder zin om een stad te verkennen? Prima, je kan er gezellig heen stappen en fietsen of neem eens de tram.

 

Klaar om het kerstfeest of nieuwjaar aan zee te vieren? Boek dan snel jouw vakantiewoning bij Zeeparken. Tijdens deze drukke eindejaarperiode gaat het snel, dus wees er als de kippen bij!