Dit was 2019 voor Zeeparken

2019 was voor Zeeparken een jaar vol hoogtepunten. Opnieuw verwelkomden we duizenden bezoekers met de glimlach. Hier en daar werd wel een pruillip gespot, maar enkel bij bezoekers waarbij de vakantie erop zat en huiswaarts moesten keren. Je zou voor minder, na een topvakantie met vele strandwandelingen, hier en daar een fietstocht, een plons in het zwembad of in de zee en op tijd en stond een fantastische maaltijd.

Een 10 voor sfeer en gezelligheid

Bij Zeeparken werken we hard om bij iedereen een glimlach op het gezicht te toveren. Zo hechten we veel belang aan de suggesties in de enquêtes die onze klanten invullen na hun vakantie bij Zeeparken. Het voorbije jaar zorgden we ervoor om in elk huisje het sfeergehalte de lucht in te jagen. Hier en daar een extra kader aan de muur, een leuke klok in elke woning … Bovendien investeerden we op vakantiedomein Duinenwind in meer groen en nieuwe aanplantingen.

 

Ook de bureau in Wenduine krijgt enthousiaste reacties over de aankleding. Momenteel hebben al onze werknemers een opperbest humeur dankzij de vrolijke en feestelijke kerstsfeer die de bureau uitstraalt. “Een plezier om hier te mogen werken,” klinkt het uit de wandelgangen.

Projecten Zeeparken in de lift

In 2019 startten we ons project Westhinder op. Een nieuw vakantiedomein in Oostduinkerke met 97 comfortabele woningen, met alle gemak en comfort. Ook Duinenwind is in volle opbouw. Daar is fase 1 al met succes afgerond.

 

Naast deze projecten, zaten we ook voor onze andere projecten niet stil. Duinengolf en Mercator sluiten het jaar bijna uitverkocht af. In Duinengolf is nog één Duinenhuis te koop, bij Mercator zijn er nog drie vissershuizen beschikbaar. Ook in onze andere parken staan er deze winter nog renovatiewerken op de planning. Zo garanderen we jou op een nóg betere vakantie-ervaring in 2020!

Zeeparken_Westhinder_184-slider
Zeeparken_Westhinder_308