Huur een vakantieverblijf aan de kust

Streep_wit.svg

Vakantiehuis huren in De Haan - Wenduine

In Wenduine vind je onze sfeervolle vakantiewoningen. Op een boogscheut van de duinen en de zee geniet je met volle teugen van wat onze Belgische Kust te bieden heeft. Je vindt er alles voor een actieve vakantie: wandel-en fietsroutes en in de onmiddellijke omgeving een subrtropisch zwemparadijs, een surfclub, golfterrein, manege,... Wie gesteld is op z'n rust kan er eindeloos geniet van het lange zandstrand. 

Duinenhuis

Tot 4 personen

 • Zuidgerichte tuin
 • Inclusief privéparking
 • Recent vakantiepark
 • Huisdieren toegelaten! (max. 2)
 • Kies jouw comfort: Classic, Cosy of Premium

Vissershuis

Tot 6 personen

 • Veel leefruimte 
 • Aparte bovenverdieping
 • Op amper 750 meter van de kustlijn
 • Privéparking en zuidgerichte tuin
 • Kies jouw comfort: Classic, Cosy of Premium

Bekijk hier de tarieffiches

Tarieffiche downloaden


Hoeveel comfort wil je?

Streep_blauw.svg

Classic

Cosy

Premium

Koffiezet

Broodrooster

Flatscreen

Waterkoker

Senseo

Vaatwas

Parasol

Gratis internet

Hotel haardroger

Ligstoelen (2)

Nieuwe badkamer (≤ 5j)

Nieuwe keuken (≤ 5j)

Bekijk hier de tarieffiches

Tarieffiche downloaden


Waarom De Haan - Wenduine zo leuk is

 • grote open speelruimte langs de duinen
 • Prinses der Badsteden
 • prachtig vergezicht vanuit het Spioenkopje
 • atypische skyline zonder hoogbouw in de Haan

 • subtropisch zwembad in De Haan
 • Wenduine was ooit een schilderachtig vissersdorpje
 • ruim aanbod aan horecazaken
 • typische Duinbossen in het polderlandschap

De prinses betovert

 

Het oude vissersdorp Wenduine, een deelgemeente van De Haan, evolueerde in de twintigste eeuw tot een heuse trekpleister aan de Belgische kust. Niet voor niets luidt de bijnaam Prinses der Badsteden want Wenduine heeft dan ook alles te bieden wat je maar droomt te verwachten. Gezien de twaalf kilometer lange kuststrook, de langste van België, is er steeds de ruimte om je eigen plekje op het strand in te palmen. Laat je betoveren door het prachtige uitzicht op het polderlandschap vanaf een van de hoogste duinen, de plek is onmiskenbaar en fotogeniek met een klein wit vertrek met rood dak.

Vakantiehuis huren in Wenduine
Vakantiehuis huren in Wenduine

Voor klein en groot 

 

Een daguitstap naar nabijgelegen cultuur-historische steden zoals Brugge, Damme of Oostende kan een ideale afwisseling zijn tussen al dat zonnekloppen door. In Wenduine denkt men ook aan de behoeften van de allerkleinsten, zodat ook voor hen een verblijf in een vakantiehuis onvergetelijk wordt. Zo kunnen deze terecht in een grote open speelruimte op de dijk, genaamd de Rotonde of op een regenachtige dag is misschien het subtropisch zwembad in De Haan een mogelijkheid.

De Haan: Unique Epoque

 

Het kleurrijke en bijzondere De Haan aan de Belgische kust, tussen de badsteden Blankenberge en Oostende, is een ideale bestemmingvoor een weekje vakantie. Wanneer we een blik werpen op het panorama van de kustdijk valt ons meteen op dat hier, in vergelijking met de gekende skylines aan de Noordzee, geen hoogbouw wordt aangetroffen. Dit samen met het twaalf kilometer lange strand, maakt dat iedereen ruim de plaats vindt om in volledige rust te genieten van zon, zee en strand.

Vakantiehuis huren in De Haan

Teveel om op te sommen...

 

Vanaf je vakantiehuis kan je ook de polders intrekken met een van de weinige overgebleven bosgebieden in de streek, de meer dan 150 ha grote Duinbossen met zijn typische en zeldzame fauna en flora van de kust. Ontdek in de binnenstad van deze parel aan de kust de typische Anglo-Normandische bouwstijl en neem plaats op een bankje naast niemand minder dan Albert Einstein.

 

Nog niet overtuigd? Dan kan dit enkel zijn omdat we het in deze beknopte tekst het niet konden hebben over de vele mogelijkheden om te shoppen of verscheidene te degusteren streekproducten, maar kom deze vooral zelf ontdekken.

Een vakantiehuis huren in Wenduine is een uitstekend idee. Of je nu even met vrienden van de Belgische kust wenst te genieten of liever kiest voor een actieve vakantie met het hele gezin: een vakantiehuis huren heeft heel wat voordelen te bieden.

 

Zo is het huren van een vakantiehuis een stuk comfortabeler en hoef je geen piepkleine liften te nemen om met je bagage tot in je appartement te raken. 's Avonds in de gezellige huissfeer samen naar jullie favoriete programma's op tv kijken of gezellig een gezelschapsspel met een streekbiertje, het kan allemaal en zoveel meer. Een vakantiehuis huren in Wenduine is dus een echte aanrader voor eenieder die op zoek gaat naar een combinatie van zon, zee, strand, natuur en gezelligheid.

 

Een vakantiehuis huren in De Haan is echt iets voor de meerwaardezoeker. Dankzij het ruime culturele aanbod in de streek, met steden als DammeBrugge en Oostendeenerzijds en anderzijds de vele recreatiemogelijkheden van (mini)golf tot paardrijden en strandsporten met daarbovenop de prachtige en grote onaangetaste stukjes natuurreservaat, kan werkelijk iedereen hier de ideale vakantie beleven. Van jong tot oud en tijdens elk mogelijk seizoen.

 

Voor wie liever niet in kleine liften kruipt en zijn privacy bewaart is een vakantiehuis huren in De Haan een heuse aanrader. Je eigen huisje blijft toch steeds gezelliger en comfortabeler dan een kleine flat. 's Avonds gezellig op de bank voor de tv of een gezelschapsspel voor het hele gezin, behoort allemaal tot de mogelijkheden in je gedroomde vakantiehuis.