Dit was 2018 voor Zeeparken

2018 was een superleuk jaar voor Zeeparken. Duizenden tevreden klanten die genoten van een verblijf aan de Belgische kust. Ze amuseerden zich, aten en dronken gezellig, brachten quality time met elkaar door, sporten wat, genoten van de natuur. We hebben de mooiste job van de wereld.

Een nieuw lid in de Zeeparkenfamilie

In 2018 waren we druk bezig. De opstart van een nieuw vakantiedomein (Duinenwind) is een belangrijke nieuwe stap voor Zeeparken. We willen nog meer kwaliteit bieden aan een betaalbare prijs. Zo kunnen nog meer gezinnen genieten van een deugddoende vakantie. Bij Zeeparken Duinenwind kan je overigens nu al de modelvakantiewoningen gaan bezichtigen. Zo krijg je een idee hoe het vakantiepark wordt.

 

Ondertussen is het vakantiedomein Duinengolf en Mercator quasi volledig uitverkocht. De vakantiewoningen veranderen vlot van eigenaar. Zij zijn nu bijna klaar om hun vakanties bij Zeeparken door te brengen. Of om te kiezen voor een verhuur (en een leuk rendement). Ook voor deze families en/of investeerders die hun vertrouwen schonken aan Zeeparken wacht een leuk jaar.

Weg met de draad

In Park Haerendycke, ook een vakantiepark van Zeeparken, voorzagen we alle woningen van supersnel draadloos internet. Een upgrade waar vraag naar was. Voortaan surf je dus met sprekend gemak de wereld rond, bekijk je een filmpje op Netflix of kan je videobellen met het thuisfront.

 

De cafetaria in Bredene kreeg nieuwe uitbaters. Je kan er genieten van Vlaamse klassiekers. Of spring binnen voor een snelle en voedzame lunch. Lekker weer? Eet dan zeker eens op het terras. Beschut tegen de wind profiteer je er van de gezonde jodiumlucht.

 

In 2018 merkten we opnieuw een verhoogde vraag naar huurhuisjes. Belgische, Nederlandse en Duitse toeristen willen graag de Belgische kust verkennen. Eigenaars een vakantiewoning op de domeinen van Zeeparken die willen verhuren en profiteren van een leuk rendement mogen zich steeds aanmelden.

 

Interesse in de aankoop van een vakantiewoning? Laat het ons dan weten. Samen bespreken we de mogelijkheden. Of wil je eerst eens een vakantiehuis huren? Boek dan nu jouw vakantie!