Goedkope vakantie aan de Belgische kust

Wie op vakantie wil vertrekken, moet daar doorgaans een aardige hap uit het budget voor voorzien. Een vakantie dicht bij huis scheelt meteen een stevige slok op de borrel dankzij de beperkte verplaatsingskosten. Ook door gericht op zoek te gaan naar een last minute vakantie of door het gewenste comfort af te stemmen op de benodigdheden, kan je een centje besparen op het totaalbudget. Op deze manier kan je ongetwijfeld genieten van een goedkope vakantie aan de Belgische kust.

Goedkoop zonder aan (basis)comfort in te boeten

Voor een goedkope vakantie aan de Belgische kust hoef je niet te beschikken over al te veel luxe op jullie appartement of in jullie vakantiehuis. Tenslotte vertoef je toch het grootste deel van je tijd op het strand, op de dijk of in de duinen. Naargelang gewenst kan je dus besparen op de uitrusting van jouw vakantieverblijf, zonder in te boeten op het basiscomfort. Basiscomfort of 'classic comfort', daaronder verstaan wij een gezellig verblijf met alvast enige luxe zoals een koffiezet, broodrooster, waterkoker en zelfs een flatscreen. Hiernaast bieden we ook 'cosy' en 'premium' comfort aan. Dit is het basisaanbod aangevuld met een vaatwasser, parasol, ligstoelen, gratis internet voor het 'cosy comfort' en erbovenop nog een haardroger, ligstoelen en een modernere badkamer en keuken voor het 'premium comfort'.

Tips voor een goedkope vakantie

De uitgaven drukken doe je lang niet enkel en alleen door het weren van een haardroger uit het totaalpakket. Ook dankzij een spaarzame dagindeling kan je al een aardige duit besparen. Zo zijn de meeste en beste ontspanningsmogelijkheden aan de Belgische kust nog steeds gratis. Lekker zonnekloppen met een spannend boek terwijl de kinderen een gigantisch zandkasteel bouwen of wat verkoeling zoeken in de Noordzee. Soms hoeft het niet meer te zijn dan dat. 's Avonds hoef je niet steeds op zoek te gaan naar een al te duur restaurant, want in jouw vakantieverblijf maak je toch evengoed zelf een heerlijke maaltijd? Dubbel besparen, dus. En bij tegenvallende weersomstandigheden? Bij minder weer maken we een daguitstapje of spelen we een spannend gezelschapsspel!

 

Lees ook: Wat doe je bij minder weer aan zee?

Last minutes en de Kustpas

Zij die echt een gouden zaak willen doen, kunnen de last minute deals op onze site opvolgen. Zo krijg je nog een mooie extra korting en ben je verzekerd van de allerscherpste prijs voor jouw verblijf aan de Belgische kust.

 

Nog een laatste tip: dankzij de Kustpas, die je eenvoudig online kan aanvragen, geniet je van het meest voordelige tarief en tal van kortingen voor een heleboel attracties. Deze attracties gelden op het wijdverspreide aanbod langs de kust, van musea tot pretparken en van boottochten tot het bezoek aan een van de vele natuurcentra. Ideaal voor een goedkope vakantie aan de Belgische kust!