Zeeparken haalt prijzen binnen

We willen niet stoefen. En weten dat eigen lof stinkt. Maar daar maken we even een uitzondering op. Zeeparken is zeer trots om te melden dat we al twee awards binnenhaalden. Dat stimuleert ons om elke dag opnieuw het beste van onszelf boven te halen voor jullie.

Zeeparken werd bekroond met zowel de titel ‘Beste vakantiepark aan de Belgische kust’ als ‘Beste bungalowpark van de Belgische kust’. De awards blinken en glimmen vol trots aan de onthaalbalie in Zeeparken Haerendycke. Deze awards betekenen voor Zeeparken en gans het team enorm veel. Hierdoor voelen we ons gesteund.

De klant bedienen, helpen en ondersteunen in de taal van zijn of haar voorkeur. Elke klant een zorgeloze en fantastische vakantie bezorgen. Niet altijd even makkelijk, maar altijd gaan we er 100% voor. We doen voor elk en ieder van onze klanten ons uiterste best.

 

Jaar na jaar zetten we ons in: lees hier wat onze plannen zijn voor 2019!

We willen ook onze bezoekers bedanken. Door de vele goede relaties doorheen de jaren, kunnen we rekenen op eerlijke feedback. Positieve en soms negatieve commentaar die ons in staat stelt om de kwaliteit van onze vakantiedomeinen te verbeteren.

 

Bedankt! En nu gaan we er weer tegenaan!