Dit gaan we doen in 2019

2018 was een fantastisch jaar voor Zeeparken. Onze inspanningen werden op applaus onthaald bij onze huiseigenaars. Onder andere het draadloze internet in vele vakantiewoningen werd in dank aanvaard. Maar ook de nieuwe uitbaters in de cafetaria in Bredene krijgen bijval. Dankzij het uitstekende weer tijdens de vakantiemaanden werd in 2018 nog nooit zo vaak gezwommen. Een absoluut record!

 

Extra redders

Voor 2019 zoeken we opnieuw redders voor de zwembaden. Vooral tijdens de vakantieperiodes is het niet evident om jonge enthousiastelingen met een diploma van redder te vinden. En zonder redders, geen zwembad. Dus die zoektocht gaan we intenser maken. Tot nu toe lukte het steeds om tijdig redders te vinden. Dus ons doel: meer redders zodat onze gasten onbezorgd kunnen genieten!

Betere inrichting

Ons vakantiedomein Duinenwind gaan we nog beter inrichten. Nieuwe aanplantingen en meer groen. Gezelliger maken. Investeren in een aantal aankledingen. Zodat het vakantiegevoel nog meer komt bovendrijven. Mocht je zin hebben om eens langs te komen bij Duinenwind, dan kan dat. De modelwoningen zijn beschikbaar voor bezoek!

 

meer over Duinenwind

 

Bezoekers een fantastisch jaar bieden

Voorts zetten we de projecten van Zeeparken verder. We kregen een goede respons op onze initiatieven tijdens het voorbije jaar. Zeeparken voelt zich dan ook geruggesteund. Heb je echter nog opmerkingen of suggesties? Laat het ons zeker weten. We leggen deze voor op onze raad van eigenaars. Samen met de mede-eigenaars nemen we dan een beslissing.

 

Ook in 2019 willen we de vele duizenden bezoekers van Zeeparken een fantastisch jaar bieden. Vol ontspanning! Vol sportieve activiteiten! Vol gezelligheid!