Help: ik zoek een gezellig vakantiehuisje aan zee!

Op zoek naar een uitvalbasis aan de Belgische kust waar je even voor een korte periode kan ontspannen, weg van alle drukte en stress? Dan is een gezellig vakantiehuis aan zee huren (of misschien zelfs kopen) iets voor jou! Gezellige vakantiehuizen aan zee staan synoniem met comfort en rust in een omgeving vol entertainment, cultuur en natuur. Zijn jullie met twee, vier, zes of nog meer? Geen probleem, wij hebben voor elk gezelschap wel wat te bieden. Ook jullie hond heeft bij ons zijn plekje, want uiteindelijk is een vakantie toch niet helemaal compleet zonder ons favoriete huisdier erbij.

zeeparken-blog-vakantiehuis

Al het gewenste comfort (en méér) is nadrukkelijk aanwezig

Bij gezellige vakantiehuizen aan zee behoort ook nog het nodige comfort. Daar hielden wij bij de inrichting uiteraard rekening mee. Zo voorzien we voldoende parkeermogelijkheden, werd de tuin strategisch naar het zuiden gericht en bevinden de kust of de duinen zich op slechts een boogscheut van jouw gedroomde vakantiebestemming.

 

Ook schenken we de nodige aandacht aan het interieur. Hiernaast heb je ook zelf nog de mogelijkheid om de uitrusting hiervan naar wens samen te stellen. We voorzien hiervoor drie categorieën: Classic, Cosy en Premium. De basiscategorie, Classic, voorziet jullie vakantie van de broodnodige luxe: een koffiezet, een broodrooster, een moderne flatscreen en een handige waterkoker zijn bijvoorbeeld altijd aanwezig. De categorie Cosy wordt dan weer aangevuld met een Senseo, een handige vaatwasser, een hippe parasol en gratis internet voor jong en oud.

 

Mag het nog ietsje meer zijn? Dan komen we ten slotte bij de categorie Premium comfort: al het voorgaande in een supermoderne omgeving én een haardroger en een paar ligstoelen voor in de knusse tuin. Welke comfortklasse je kiest? Dat is dan weer afhankelijk van de comfortwensen en het beschikbare budget.

Wil je een vakantiehuis huren?

Wanneer je gezellige vakantiehuizen aan zee wenst te huren, ben je bij ons aan het juiste adres. Op wandel- en fietsafstand van jouw vakantiehuis vind je immers alles terug waarvoor je naar de Belgische kust reist! Dankzij de verschillende aangehaalde comfortklasses kan je zelfs aardig het budget drukken. Veel goedkoper dan een hotel, dus.

 

Wat ons betreft is dat laatste ook logisch. Tenslotte is een strandvakantie er zelden één waarbij we voortdurend in ons vakantiehuis zullen vertoeven, hoe gezellig het daar ook moge wezen. Bovendien vinden wij dat iedereen de kans moet krijgen om er tijdens het jaar op uit te trekken aan voordelige prijzen!

zeeparken-blog-vakantiehuis-2

Of toch maar een vakantiehuis kopen?

Misschien wens je zelf zo een van die gezellige vakantiehuizen aan zee te kopen? Wat een goed idee! Jouw eigen vakantiehuis heeft immers een heleboel voordelen. Zo beslis jij wanneer je op reis trekt, kan je iedereen die je wenst gelukkig maken met een verblijf aan de Belgische kust en bovendien is het financieel een verstandige investering.

 

Helemaal verkocht? Aarzel in dat geval zeker niet om contact met ons op te nemen. Niet alleen hebben wij altijd wel enkele aangename vakantiehuizen in de aanbieding, graag voorzien we je ook van het nodige advies. Zo kunnen wij jou bijvoorbeeld helpen indien je later beslist om jouw vakantiehuis gewoon weer te verhuren.