Hoe scoor je als mama punten tijdens de vakantie?
 

Quality time met een grote ‘Q’, daar draait het om tijdens de vakantie. De band aanhalen met de kinderen en leuke dingen doen. Tot ze doodmoe neervallen en jij met een rosé en een goed boek de zetel in kan. Herkenbaar? We know! Kom je naar Zeeparken, dan hebben we al een paar killertips voor je klaar.

1. Ga naar Plopsaland

De Panne, wie had er al van gehoord voor Plopsaland er kwam? Jouw kinderen vast niet want die herinneren het park vast niet als de Meli. In elk geval kunnen ze er nu de tijd van hun leven beleven. Het gekende park van Studio 100 biedt plezier voor zowel de kinderen als de ouders.

2. Of naar Boudewijnpark

Nee, het is onze bedoeling niet om eenvoudigweg de speelparken op te lijsten. Maar Boudewijnpark wordt vaak wat vergeten. Brugge ligt heus niet ver van de kustlijn. Dus veel moeite vergt het al niet. Boudewijnpark richt zich nog steeds op de jongere kinderen. En dat ze er zich zullen amuseren, daar steken we ons hand voor in het vuur.

zeeparken-blog-mama-dolfijn

3. Kindercultuurfestival Springtij

Springtij in Oostende is de max. Dat zeggen wij niet, dat zeggen de kinderen die afgelopen zomer zich amuseerden op het kindercultuurfestival. Cultuur heeft vaak een droge bijklank maar dit soort cultuur is even droog als de Noordzee. Spetterend theater, superleuke workshops en nog zoveel meer. Een absolute must voor wie zijn kinderen wat wil triggeren. 

 

Springtij 2019 gemist? Geen nood, volgend jaar komt er weer een spetterende editie!

zeeparken-blog-scorenalsmama

4. Kamperen in eigen tuin

Logeer je bij Zeeparken? Dan heb je een omheinde tuin. Lekker veilig voor de kinderen. Wat ze ook leuk vinden is om in een tent in de tuin te spelen. Geeft hen een avontuurlijk gevoel. Allemaal reuzespannend en hun wilde verhalen na het speelpartijtje zullen talrijk zijn. 

 

We kunnen honderden tips geven voor een leuke vakantie met de kinderen. Vraag er zeker naar aan onze balie. Interesse in een fantastische vakantie aan zee? Boek dan nu jouw vakantiewoning!

terug naar overzicht