Huur een vakantieverblijf aan de kust

Op vakantie met de hond

Je wil even een rustige vakantie in het gezelschap van jouw hond(en) of een ander huisdier? Bij Zeeparken is dit mogelijk. Omwille van organisatorische redenen staan we echter maximaal 2 huisdieren per vakantiewoning toe. Heb je meer huisdieren? Neem dan even contact met ons op, dan bekijken we de mogelijkheden.

Je trouwe viervoeter altijd aan je zijde

Streep_blauw

Je trouwe viervoeter aan jouw zijde tijdens de meest ontspannende periode van het jaar: heerlijk! Onze vakantiehuizen zijn overigens voorzien om jouw huisdier ook een overgetelijke vakantie te bezorgen. Al de tuinen van de vakantiewoningen zijn overigens omheind. Dus ze kunnen geen kant op en het baasje kan op zijn of haar twee oren slapen. Een hele geruststelling voor heel wat hondeneigenaars.

 

Dus boek je verblijf bij Zeeparken en begin al maar te dromen van lange strandwandelingen met je hond. Of van simpelweg een rustige tijd in een gezellige vakantiewoning met je katten dicht bij je.

En er is nog zoveel meer te beleven in en rond de vakantiedomeinen van Zeeparken: je kan een wandeltocht maken doorheen de polders, je viervoeter een stok laten apporteren in de Duinbossen of je hond laten plonsen in zee. Allemaal leuke activiteiten die je samen met je favoriete huisdier kan doen!

 

Vraag vooraf wel eens na bij de toeristische dienst of je hond aan de leiband moet. Dit verschilt van kustgemeente tot kustgemeente en van periode tot periode.