Zeeparken: voor wie van een actieve vakantie houdt

Een vakantie aan de rand van een zwembad zegt jou maar niks? Dan ben je bij Zeeparken aan het goede adres. Zeeparken biedt in hun parken tal van mogelijkheden voor de actieve vakantieganger. Zowel jong als ouder kan er zijn sporthart eens wil tekeer laten gaan. Voor de toerist die graag eens zijn bloed laat pompen: een interessant overzicht van de sportieve inspanningen die Zeeparken voor jou levert.

 

Vakantie staat garant voor genieten, ook zo bij Zeeparken. Elke persoon is anders. De een geniet van de rust van de duinen en de zee, een ander vliegt er graag al eens stevig in. Werk je de winterkilo’s er graag af tijdens de zomermaanden? Kom naar Zeeparken.

1. Basketbal

Een stevige dunk en wat pivoteren. Waan je de nieuwe LeBron James en gooi een balletje samen met wat (nieuwe) vrienden. Ideaal om wat stoom af te blazen en eens goed te zweten. Het hoeft natuurlijk niet allemaal zo serieus. Je kan ook gewoon wat dollen in je eentje. Waarom ook niet?

Zeeparken-Basketball

2. Tennis

Game, set, match! Spelletje dubbelen met een bevriend koppel? Of even met z’n twee een balletje slaan? Super, onze tennisvelden staan tot jouw beschikking. Voorzie natuurlijk wel zelf wat tennisballen en je kan zo aan de slag. En als je ooit een toppositie bekleedt op de rankings, geef ons een belletje, we komen met plezier naar jouw match kijken.

3. Pingpong

Het is wit, licht, vierkant en zo groot als een pinpongballetje? Een pingpongblokje. Oké, die was flauw! Jouw pingpongmatchen zullen ongetwijfeld van een hoger niveau zijn. Bij Zeeparken kan je ook bij slecht weer pingpongen want de tafel is overdekt. Geef het beste van jezelf, voeg wat effect toe en je hebt plezier voor uren.

zeeparken-pingpong2
Zeeparken-petanque2

4. Petanque

Doe je het liever wat rustiger aan? Dan is petanque misschien wel iets voor jou. Dankzij dit oeroude Franse ballenspel waan je jou even in het Zuiden van Frankrijk. Drink gezellig een pastis en de tijd vliegt. Gelukkig is het niet ver naar huis!

 

Lees ook: Vijf inspiratietips voor een weekend aan zee

5. Voetbal

Knal het leer in de winkelhaak. Op het voetbalterrein dribbel je iedereen tuureluurs. Altijd fijn om met vrienden wat te jongleren of te trappen op doel. En niets geeft meer voldoening dan een prachtig doelpunt.

6. Zwembad

Trek je graag wat baantjes om je lichaam in conditie te houden? Mooi zo! In ons zwembad kan je ploeteren of snelzwemmen. Wat je maar wil! En dat altijd onder toezicht van een redder. Voor de kleintjes is er een apart zwembadje waar ze zich kunnen uitleven.

zeeparken-zwemmen

7. Nog meer voor de kindjes

Met een springkasteel en een speelplein leggen we de jongsten onder ons nog wat extra in de watten. Op het piratenspringkasteel kunnen ze jumpen dat het een lieve lust is. Of wat schommelen en wippen op het speelplein. Met andere woorden, er is meer dan genoeg te doen om een fantastische vakantie te beleven.

zeeparken-springkasteel

Wil je nog meer? Dan kan je natuurlijk nog altijd een stevige duinenwandelingen op poten zetten of een fietstocht organiseren langs de Belgische kust. Kreeg je na het lezen van dit artikel ongelofelijk veel zin in een vakantie aan de Noordzee? Boek dan nu jouw vakantiewoning!