Een paradijs aan zee voor onze hond

Baasjes van heel wat honden vertoeven graag aan zee. Bij Zeeparken ontvangen we ze met open armen. We proberen dan ook alles te doen om zowel baasje als hond maximaal te plezier. Want we beseffen hoe fijn het is om met jouw viervoeter op vakantie te kunnen gaan. Zo is het ook voor Liesbeth en Matthias uit de Kempen.

“Voor de derde keer in 4 jaar komen we met Toby naar Zeeparken.”, aldus Liesbeth (31). “We wonen in Mol en hoewel het er ook heel bosrijk is, komen we toch vaak naar zee om eens uit te waaien. Toby, onze labrador, vindt het ook fantastisch. Dollen in het zand, rennen op de duinen. We maken er eindeloze wandelingen. Wat moet je meer hebben?”.

 

Haar echtgenoot Matthias (33) kan het alleen maar beamen. “Op dik twee uur staan we hier in Bredene. En Zeeparken is voor ons fantastisch geschikt. Niet alleen mag de hond op het domein, de tuin is nog eens goed afgesloten en de ontvangst is altijd hartelijk. De vakantiewoning die we huren is steeds tiptop in orde.”, zegt Matthias. “Uitpakken, glaasje rode wijn, wandelschoenen aan en hup: weg zijn we.”

 

Lees ook: Op vakantie met je hond? Wij staan al te kwispelen! 

“Vooraf informeerden we ons eerst even bij de toeristische dienst wanneer we wel en niet op het strand mochten met de hond. Elke badplaats heeft zijn eigen regels en tijdsschema’s. Maar er zijn genoeg andere plaatsen waar je gewoon je ding kan doen.”, laat Matthias optekenen. “In De Haan hebben we zelfs een geheim plaatsje waar we echt urenlang niemand tegenkomen. Dan gooi ik een balletje. Tegen ’s avonds ligt Toby te snurken aan onze voeten.”

 

Ook zin om met jouw hond naar zee te komen? Reserveer dan nu jouw vakantiewoning. Geef gewoon mee hoeveel viervoeters je meebrengt. Omwille van praktische redenen moeten we de limiet echter op 2 zetten. Toch meer honden in de roedel? Laat het ons weten, we kijken wat we voor jou kunnen doen.