“Onbezorgd: dat is voor ons het belangrijkste”

Tom en Caroline komen met hun kinderen Arthur en Ellie al 3 jaar naar Zeeparken. Altijd is het een feest voor de kinderen. En natuurlijk halen ook Tom en Caroline hun hart op tijdens hun jaarlijkse trip richting Belgische kust.

“Zeeparken bevalt ons enorm. Anders zouden we niet blijven terugkeren. De huisjes zijn netjes en proper en hebben alles wat je nodig hebt tijdens een vakantie”, vertelt een enthousiaste Caroline. “Tom houdt van koken. Terwijl de kinderen in de tuin spelen, staat hij achter het vuur. Bij goed weer steken we de barbecue aan. We kunnen hier gewoon onbezorgd genieten”, aldus Caroline.

 

Caroline kan het al, maar hoe scoor jij als mama punten tijdens de vakantie?

test

“Wat Caroline nog niet zei, is dat alles hier gewoon aanwezig is. Je kan uit zoveel dingen kiezen om te doen. De dag vliegt voorbij. Nooit moet je denken: waarmee zullen we ons nu bezighouden. Dat is zalig, zeker met twee kleine kinderen.”, zegt Tom net voor Arthur ons onderbreekt. “Ik wil een zandkasteel bouwen.”, roept hij midden het gesprek. “Morgen gaan we terug naar zee Arthur, straks gaan we naar het zwembad.”

zeeparken-blog-onbezorgd-2

“Als we toekomen, hebben we altijd een parkeerplaats vlakbij het huisje. Makkelijk om snel uit te laden. De eerste avond gaan we altijd pizza eten. Niet te laat want de kinderen moeten tijdig in bed. Afhankelijk van het weer plannen we ofwel een dag aan zee ofwel een fietstocht. Dan gaan we in De Haan een wafel eten. De kinderen vinden het fantastisch!”

 

“Ah en gezelschapsspelletjes. Nergens spelen we meer spelletjes als hier. Na het eten mogen de kinderen een stripverhaal lezen en daarna komt het bordspel boven. Voor ons is de onbezorgdheid superbelangrijk. We relaxen wel als ze in hun bed zitten.”, besluit Tom.

 

Tom is volgens zijn kinderen een echte superpapa. Lees hier wat je moet doen om een superpapa te zijn!