Huur een huisje aan zee tijdens de herfstvakantie  

Een huisje aan zee: het lijkt misschien de ideale keuze voor een warme zomervakantie. Toch heeft de Belgische kust meer dan genoeg te bieden, zodat je ook in de herfst van een ongestoorde vakantie geniet. Wil je weten wat er allemaal te ondernemen is tijdens een strandvakantie in de herfst? Hier vind je een aantal tips die jouw vakantie een groot succes maken.

Sport en spel op het strand

Even een balletje trappen op het koele zand of elkaar uitdagen met een potje strandtennis: ook in de herfst zijn het perfecte activiteiten. Het is niet zo warm als in de zomer, waardoor je gerust urenlang op het strand speelt zonder oververhit te raken. Ben je een fanatieke sporter en houd je wel van een uitdaging? Neem dan je hardloopschoenen mee, ren langs de zee en maak optimaal gebruik van de koele weersomstandigheden.

Gezellig picknicken aan de zee

Herfst is de tijd waarin je knus bij elkaar bent en sfeervolle dagen beleeft. Dat doe je het best op het strand, waar je van een gezellige picknick geniet. Neem een zacht kleedje mee en vul een mand vol met broodjes, fruit, vruchtensap en andere lekkernijen. Strijk neer op het zachte zand en jullie smullen de hele middag van een lekkere lunch.

 

Liever binnen genieten van lekker eten? Hier vind je alvast wat culinaire adresjes in De Haan

Ga op avontuur met je hond

Als dierenliefhebber weet jij als geen ander hoe blij je hond wordt van een dag op het strand. Wanneer je in de herfst een huisje aan het strand boekt, genieten jullie elke dag van lange strandwandelingen. Je hond rent met plezier over het zand, speelt met stokken en schelpen en komt daarna lekker tot rust in een gezellig cafeetje langs de dijk.

Creatieve inspiratie

Teken je graag of ben je altijd fanatiek in de weer met je fototoestel? Dat komt goed uit, want tijdens de herfst is de kust de ideale plek om inspiratie op te doen. Kijk hoe de woeste zee op en neer deint of fotografeer de prachtige luchten die het herfstweer met zich meebrengt. Het is zelfs mogelijk om je schildersezel mee te nemen. Zet hem neer op het strand en laat de creativiteit vloeien!